Gülben Ergen'i kızdıran fotoğraf!

Gülben Ergen'i kızdıran fotoğraf!

MAGAZİN Haberleri

Şarkıcı Gülben Ergen eşi Erhan Çelik ile Bodrum'da bir mekanda servis edilen fotoğrafına sert tepki gösterdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Türkbükü'ndeki Atılay Balık adlı restoranda oturan Erhan Çelik ile eşi Gülben Ergen'in tatil keyfi, kendilerinden habersiz çekilen fotoğrafları nedeniyle yarım kaldı.


İkili, kendilerini görüntüleyen gazetecilerden çok, bu görüntüleri servis eden mekan sahiplerine Instagram hesaplarından tepki gösterdiler.


"UTANMAZ ESNAFI TANIYALIM"
Erhan Çelik, fotoğraflarını servis eden restoran sahibini "Esnaf olmanın ilk koşulu adam olmaktır. Bunu bilmeyen mekanına geleni habersiz fotoğraflar, üç kuruşluk Reklam için utanmadan gazetelere servis eder. İşte bunu yapan mekan sahibi, buyurun..." paylaşımıyla deşifre etti.


Gülben Ergen de, "Habersiz boğazınızda lokma,en şapşirik halinizle fotoğrafınız çekilip, gazetede kendinizi görüp şaşırdınız mı hiç? Burada eşofmanımı dizime kadar sıvamışım, saçım başım darmaduman, salmışım kendimi eşimle bi başıma oh... Ve.. Bunu yapan yıllardır az laf etmediğimiz gazeteciler değil. Yani basın değil. Yazık ki mekan sahipleri... Siz yemeğinizi yiyip, hesabınızı ödedikten sonra, izniniz olmadan servis edilen bu an için ne hissedersiniz? Bendeki cevabı koca bir boşluk, koca bir değersizlik duygusu... Bizden rica edilse, bize söylense daha nezaketli olmaz mı... Tüm yaz giderdik oysa. Bir daha gitmeyeceğiz şimdi... İşte böyle irili ufaklı hikayeler gelip geçiyor günümüzden. Sizinle paylaşmak istedim ki, biz samimiyetle evimizi, evlatlarımızı, kendi sınırlarımız içerisinde yaşamımızı paylaşıyoruz İnstagram dostlarımızla..." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...