Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arabası ile seyir halinde giden sürücü neye uğradığını şaşırdı!

/ Kaynak: İHA
Arabası ile seyir halinde giden sürücü neye uğradığını şaşırdı!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eskişehir'de, yol kenarındaki apartmandan seyir halindeki arabanın ön camına düşen sıva parçası araçta hasara sebep olurken, sürücü ise ölümden döndü.

Alınan bilgiye göre, dün gece Şair Fuzuli Caddesi'nde seyir halinde olan Özcan Adıgüzel'in kullandığı 26 TK 762 plakalı otomobil üzerine bir apartmandan sıva parçası düştü. Seyir halinde iken sıva parçasının ön camı patlamasıyla bir anda şoka giren sürücü otomobilini kaza yapmadan durdurmayı başardı. Sürücünün yardımına ilk etapta çevredeki vatandaşlar koştu. Durumu polis ve zabıta ekiplerine bilgi veren Adıgüzel, büyük bir sıva parçasının yürüyen vatandaşın üzerine düşmesi sonucundan ölüme sebebiyet verebileceğini söyledi. Adıgüzel, "Arabam ile eve giderken bir patlama sesi duydum. Köşede zor durabildim. Arabanın ön camı gitti. Yolda görüldüğü gibi düşen başka sıva parçaları da var. Allah korusun yoldan geçen birine gelse kesin öldürürdü. Allah'tan cam yüzüme doğru sert bir şekilde patlamadı. Patlasaydı, yüzüm dağılırdı. Patlama anında da telaş yaptım. Aniden frene bastım. Allah korudu" dedi. nbsp;

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...