Kurt Seyit ve Şura artık o ülkede yayınlanacak!

Kurt Seyit ve Şura artık o ülkede yayınlanacak!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ünlü yazar Nermin Bezmen'in kitabından esinlenerek televizyona aktarılan Kurt Seyit ve Şura Türkiye'de reyting canavarına yenik düşmüştü...

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Kurt Seyit ve Şura, 'Şura ve Seyit' adıyla Amerika'lı izleyicilerin beğenisine sunulacak. Dizinin reklam afişleri Los Angeles sokaklarında yer aldı. Bakalım reytingleri Türkiye'deki gibi olacak mı?..
Türkiye'de 21'inci bölümde ekrana veda eden 'Kurt Seyit ve Şura', Amerika çapında İspanyolca yayın yapan Mundo fox tv'de yayınlanmaya başladı. Kanal, 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından diziyi nbsp;nisan başında 'Sura amp; Seyit - Amor en Guerra' olarak ekrana getirdi.
Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep ABDullah'ın başrollerini paylaştığı dizinin afişleri Los Angeles, Miami gibi Amerika'nın büyük şehirlerinde yerini aldı. Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlanan ay yapım'ın dizisi ABD'de Prime Time'de yayınlanan diziler arasında reytinglerde ilk sıralarda yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...