Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Vodafone Arena'ın ilk konukları

/ Kaynak: AA
İşte Vodafone Arena'ın ilk konukları

SPOR Haberleri  / AA

Vodafone Arena'nın ilk konukları divan üyeleri olacak.Divan Kurulu Başkanı Karadeniz: "9 Mayıs'taki toplantımızı Vodafone Arena'da yapacağız"

Beşiktaş camiasının bitmesini heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın ilk konukları divan kurulu üyeleri olacak.
Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, 2015 yılı 2. olağan divan kurulu toplantısını 9 Mayıs Cumartesi günü Vodafone Arena'da gerçekleştireceklerini söylediKaradeniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cumartesi günkü toplantıyla bir nevi açılış gerçekleştireceklerini belirterek, "Stadımızda ilk toplantımızı yapmanın mutluluğunu yaşayacağız" dedi.


Divan kurulu olarak Vodafone Arena'da ilk toplantıyı yapmanın onuruna erişeceklerini kaydeden Karadeniz, "Bu da bizim için çok önemli. Stadın bir nevi açılışı olacağı gibi, toplantı için bize verilmesi ve kullanılması güzel bir adımdır. Stat henüz bitmiş değil ama kendi yerimizde toplantımızı yapmanın rahatlığını yaşayacağız" diye konuştu.


nbsp;"Yerimizde simit ve çaya razıyız"
Stadı kullanarak artık sabit yerlerinin olacağını vurgulayan Karadeniz, "Toplantılarımızı artık burada yapacağız. Yönetim, otellerde gerçekleştirilen toplantılarda ikramlara dikkat etti. Üyelerimizin konumuna uygun ağırlama yapıldı. Nankörlük yapmamak lazım. Bundan memnunduk ama yerimizin olması başka olacak. Başka yerlerde baklava, börek de ikram edilse kendi yerimizde simit ve çaya razıyız" ifadelerini kullandı.Yalçın Karadeniz, toplantı yapacakları yerin henüz salon olarak görünmeyebileceğini ancak Vodafone Arena'da bulunmanın hazzını yaşayacaklarını dile getirdi.


Her üyenin şartlar ne olursa olsun statta yer almanın keyfine ulaşacağına dikkati çeken Karadeniz, sözlerini şöyle tamamladı:
"Stat yapılıyor. Yönetim de burayı bize tahsis etti. Zaten divan üyeleri olarak sayımız çoğaldı. Otellerde yer bulmak güç oluyor. Yer olabilecek oteller de uzakta kalıyor. Bundan sonra merkezdeyiz. Buranın tahsis edilmesinden mutluyuz. Artık üzümün çöpü, armudun sapı olarak bakmıyoruz. Stat yapılıyor mu, bitiyor mu, görmüş olacağız. Yönetim, toplantının statta yapılmasını teklif etti, biz de bunu mutlulukla uygun gördük."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...