Sare Davutoğlu Erciş'te kız yurdu açtı

/ Kaynak: AA
Sare Davutoğlu Erciş'te kız yurdu açtı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Van'ın Erciş ilçesinde Erciş Sevim Kürüm Kız Öğrenci Yurdu açılışına katıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Dışişleri Mensubu Eşleri Dayanışma Derneği (DMEDD) ile Türkiye İhracatçılar Meclisi'nce (TİM) Van'ın Erciş ilçesinde yaptırılan kız yurdunun açılışına katıldı. Açılışta konuşan Davutoğlu, ülkede yapılan tüm hizmetlerin ve yatırımların temelinde eğitimin olduğunu, eğitim olmadan toplumların sağlıklı yapıya kavuşma imkanının bulunmadığını söyledi. Sevim Kürüm Anadolu Lisesi yerleşkesinde inşa edilen kız yurdunun önünde vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Davutoğlu'na, Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden Ahmet İnci'nin depremden bir süre sonra dünyaya gelen ikiz çocukları Berensu ve Berat İnci tarafından çiçek verildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...