Türk bayrağını öpen o çocuklara Ankara'dan bakın ne geldi!

Türk bayrağını öpen o çocuklara Ankara'dan bakın ne geldi!

YAŞAM Haberleri

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Eskişehir'in Mahmudiye İlçesi'nde bir işyerinin önünde asılı Türk bayrağını defalarca öpen o çocukları unutmadı...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Eskişehir'in Mahmudiye İlçesi'nde bir işyerinin önünde asılı Türk bayrağını defalarca öpen 8 yaşındaki Beren Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan'a birer dizüstü bilgisayar gönderdi. İkizlere bilgisayarlarını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna teslim etti. Mahmudiye Atatürk İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Beren Nafi Alsan, Işıklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde geçen 23 Nisan'da yürürken yanında bulunan ikizi Ceren Nur Alsan'ın yüzüyle dokunduğu bir işyeri önüne Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle asılan Türk bayrağını elleriyle tutup defalarca öptü. Beren Nafi'nin bayrağı öpme anı, Mustafa Arslan'a ait işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Mustafa Arslan'ın sosyal medyada yayınladığı bu görüntüler çok yoğun ilgi gördü, herkesi duygulandırdı. Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan Beren'i davranışından dolayı kutlayıp çeşitli hediyeler ile Türk bayrakları verdi.
Türk bayrağını öpen o çocuklara Ankara'dan bakın ne geldi!

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da Beren Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan'a teslim edilmek üzere Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'ya birer dizüstü bilgisayar gönderdi. Vali Tuna da bugün annesi Şermin Alsan, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve sınıf öğretmenleri Mevla Cavdar'la birlikte makamında kabul ettiği Berin Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan'a Bakan Yılmaz'ın gönderdiği dizüstü bilgisayarları teslim etti. Vali Tuna yaptığı konuşmada şöyle dedi:
nbsp;"Beren, yaptığı güzel hareket ile büyük bir gurumuza vesile oldu. Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz da çocuklarımıza birer tane dizüstü bilgisayar gönderdi. Şimdi bilgisayarlarını kendilerine teslim ediyoruz. Eskişehir'imizde ve Mahmudiyemizde inanıyoruz ki bütün çocuklarımız böyledir. Ancak Beren ve ikizi kameralara takılarak meşhur oldular. Ama biz biliyoruz ki bütün çocuklarımız aynı şekilde duyarlı, bilinçli, vatanına, milletine bağlı, yüreğinde vatan sevgisi, bayrak sevgisi olan çocuklarımız. Öğretmenlerimiz bu şekilde çocuklarımızı yetiştiriyor. Ailelerimiz de bu konuda oldukça bilinçliler."
nbsp;Daha önce gazetecilere büyüyünce mimar olmak istediğini söyleyen Beren Nafi Alsan, fikrini değiştirdiğini belirterek vali olmak istediği söyledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...