Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdullah Avcı'nın UEFA Avrupa isteği

/ Kaynak: AA
Abdullah Avcı'nın UEFA Avrupa isteği

SPOR Haberleri  / AA

Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk edecekleri Eskişehirspor'u yenerek UEFA Avrupa Ligi iddiasını sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk edecekleri Eskişehirspor'u yenerek UEFA Avrupa Ligi iddiasını sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.Başakşehir Fatih Terim Kompleksi'nde lacivert-turunculu takımın antrenmanı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Avcı, 4-1 mağlup oldukları Bursaspor maçında disiplinden kopuk oynadıklarını ve bu durumun kendisini üzdüğünü dile getirdi.UEFA Avrupa Ligi yarışındaki takımlar arasında olmanın motivasyon açısından kendileri için önem arz ettiğini kaydeden tecrübeli çalıştırıcı, Eskişehirspor karşısında galip gelerek kağıt üzerinde zorlu görünen fikstürü kendi lehlerine çevireceklerini vurguladı.


İstanbul Başakşehirli oyuncular Alparslan Erdem ve Mehmet Batdal da basın mensuplarına Eskişehirspor maçıyla ilgili görüşlerini aktardı.Mehmet Batdal, ligde kalan 6 maçı en az puan kaybıyla geçmeyi hedeflediklerini ve bu seriye Eskişehirspor galibiyetiyle başlamak istediklerini ifade etti.UEFA Avrupa Ligi'ne gitme yolunda takım olarak iyi motive olduklarını ve ligi en kötü dördüncü sırada bitirmek istediklerine dikkati çeken Alparslan Erdem ise Eskişehirspor'u yenerek geçen haftaki yenilgiyi telafi etmeyi amaçladıklarını söyledi. nbsp;


Mehmet Batdal, takımla çalıştı
İstanbul Başakşehir, Eskişehirspor ile 2 Mayıs Cumartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Mehmet Batdal takımla çalıştı.Sakatlığı süren Semih Şentürk ve fizyoterapist eşliğinde çalışan Stephane Badji antrenmana katılmadı.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...