Sinem Kobal yeni filmi için hazırlıklara başladı

Sinem Kobal yeni filmi için hazırlıklara başladı

MAGAZİN Haberleri

Uğur Yücel, Sarp Apak, Meltem Cumbul ve Sinem Kobal gibi usta isimlerin bir araya geldiği 'Yaktın Beni' start aldı

Erol nbsp;Avcı'nın yapımcılığında (TMC) çekilecek 'Yaktın Beni' popüler isimleri bir araya getirdi. Senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı filmde Uğur Yücel, Meltem Cumbul, Sarp Apak ve Sinem Kobal gibi isimler yer alıyor. Sinemada yönetmen olarak da önemli projelere imza atan Uğur Yücel, 2013'te Beren Saat ile 'Benim Dünyam' adlı uyarlama filmde oynamıştı. Yücel 'Yaktın Beni' adlı romantik komedide başrolü Meltem Cumbul ile paylaşıyor. Yönetmenliğini Can Yücel'in üstlendiği 'Yaktın Beni' adlı sinema filminin okuma provaları başladı.


Çırpındıkça batanların öyküsü
Filmin konusu şöyle... Ailesini kaybettikten sonra tek başına yaşadığı evinde bir düzen kurup, İpek (Sinem Kobal) ile evlenmek isteyen Selam'ın (Sarp Apak) yıllar sonra hiç beklenmeyecek bir şekilde dayısı Macit'le (Uğur Yücel) karşılaşması tüm dengeleri değiştirir. Macit'in Leyla'ya (Meltem Cumbul) aşık olması ve Selam'la yaşamaya karar vermesiyle başlayan hikayede seyirci, bir şeyleri düzeltmeye çalışırken hayatları sarpa saran karakterlerin eğlenceli serüvenlerini seyredecek. Filmde, Uğur Yücel, Sarp Apak, Sinem Kobal ve Meltem Cumbul'un yanı sıra Celal Belgil, Ozan Özcan, Hasibe Eren, Bülent Şakrak, Can Tarakçı, Ayça Damgacı, Yağız Kılınç, Dilek Genç, Burak Türker ve Emre Çağrı Akbaba gibi isimler rol alıyor. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...