Kadir Topbaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nu fena ti'ye aldı

Kadir Topbaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nu fena ti'ye aldı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ti'ye aldı.

Bahçelievler Yüzme Havuzu tesisinin temel atma töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nı eleştirerek, "'Hiçbir sorun kalmayacak, Türkiye'de aç insan kalmayacak' diyor. Allah Allah... Böyle bir hünerin varsa, ben hemen Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon'a söyleyeceğim, dünya lideri yaparız. Afrika'yı, Latin Amerika'yı, dünyayı kurtar. Dünyaya şan şöhret olursun. Ne bereket saçan yapın var..." dedi.

Kadir Topbaş, yarı olimpik yüzme havuzu, fitness ve pilates salonlarının yer alacağı Bahçelievler Yüzme Havuzu tesisinin temel atma törenine katıldı. Törende, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da yer aldı.

"BAN Kİ-MOON'A SÖYLERİM, KILIÇDAROĞLU'NU DÜNYA LİDERİ YAPARIZ"

Törende konuşma yapan Kadir Topbaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini eleştirerek, "'Hiçbir sorun kalmayacak, Türkiye'de aç insan kalmayacak' diyor. Allah Allah. Böyle bir hünerin varsa, ben hemen Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-Moon'a söyleyeceğim, dünya lideri yaparız. Afrika'yı, Latin Amerika'yı, dünyayı kurtar. Dünyaya şan şöhret olursun. Ne bereket saçan yapın var" dedi.

Paris'in arka sokaklarında, New York'ta da sefalet olduğunu belirten Topbaş, "Paris'in arka sokaklarına git bak bakayım, orada nasıl sefalet var, git gör bakayım. Sayın Kılıçdaroğlu'nu, dünyada bu işleri çözen adam olarak her tarafa göndeririz, bütün sorunları çözer. Böyle bir şey olmaz, siyaset adına bunlar söylenmez. Ne kadar hesap adamı olursan ol, bu hesap tutmaz" diye konuştu.

Töreni izlemeye gelen vatandaşlara 'Notere ihtiyaç var mı?" diye soran Topbaş'ın sözleri alanda gülüşmelere neden oldu.

"DAİRE TAPUSU GİBİ OTOPARK TAPUSU OLACAK"

İstanbul'daki trafik sorununu çözmek için mahalle arasındaki boş parsellerin tespit edilerek otoparka dönüştürüleceğini belirten Topbaş, "Aracınızı aldığınız zaman bir de otopark tapusu alacaksınız. Arabanızı sattığınızda, isterseniz satarsınız veya kiraya verir işletirsiniz. Yeni bir ekonomi, dünyaya bir model. Mahalle aralarında otoparklar yapılacak, otopark tapusu verilecek. Nişantaşı'ndaki daha fazla ödeyecek, Bahçelievler'de daha ucuza yapabileceğiz" dedi.

Konuyla ilgili çalışmanın yapıldığını belirten Topbaş, uygulamanın birkaç noktada başlayacağını açıkladı. Topbaş, konuşmasının sonunda yüklenici firmadan tesisin 29 Ekim 2015 tarihinde bitirilmesi için söz aldı.

BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDE 'HAVUZ' PROJESİ

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu da yaptığı konuşmada, Bahçelievler'de yüzme bilmeyen çocuğun kalmamasını hedeflediklerini söyleyerek, Kaymakamlık ile protokol yaptıklarını aktardı.

İlköğretim 4. sınıf öğrencilerini beden eğitimi dersi saatlerinde araçla okullarından alınarak havuza götürdüklerini anlatan Develioğlu, "Matematik dersine nasıl girecekse, çocuklarımızı beden eğitimi dersine de öyle getiriyoruz. Ailelere hiçbir külfet getirmiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, Topbaş, çocuklarla beraber havuz inşaatını başlatmak için butona bastı. Törenin sonunda makam aracına yönelen Topbaş ile BJK Başkanı Fikret Orman bir süre sohbet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...