Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obradovic F.Bahçe'deki geleceği hakkında konuştu: Başkana bağlı

Obradovic F.Bahçe'deki geleceği hakkında konuştu: Başkana bağlı

SPOR Haberleri

F.Bahçe Ülker'in Sırp hocası kalıp kalmayacağıyla ilgili kararı Aziz Yıldırım'ın tutumuna göre vereceğini söyledi

Murad TAMER
Tarihte bir ilki başararak F.Bahçe Ülker'i THY Euroleague'de Final Four'a taşıyan kupa avcısı Zeljko Obradovic takımdaki geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye'de yaşamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten dünyaca ünlü Sırp teknik adam gelecek sezon da sarı-lacivertli ekibin başında olabileceğinin sinyallerini verdi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Obradovic, Türkiye'de yaşamaktan büyük keyif aldığını belirterek, "Hem oyuncularımı çok seviyorum, hem de Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinde çalışıyor olduğum için çok mutluyum" dedi. F.Bahçe Ülker'le gelecek sezon devam edip etmeyeceğiyle ilgili Başkan Aziz Yıldırım ve sponsorun tutumunun önemli olduğunu belirten başarılı teknik adam, "Kararımı etkileyecek olan konular var. Her şey mümkün. Zaman içinde ne olacağını birlikte göreceğiz" diye konuştu.
Real Madrid maçı çok zor
Obradovic, Final Four'da Real Madrid'le yapacakları maçın ise çok zor olacağını söyledi. Rakiplerinin ev sahibi olmanın avantajıyla sahaya çıkacağını belirten Sırp hoca, "Maçta yüzde 120 performans sergilememiz gerekiyor. Motivasyonumuzu çok yüksek tutmamız lazım" dedi. 55 yaşındaki çalıştırıcı, takımdaki sakat ve hasta olan oyuncuların fazla olmasından dolayı şu anda memnun olmadığını da ifade etti. Gelecek hafta Emir, Bjelica, Goudelock ve Zisis'in takıma katılmasından sonra hazırlıklara tam anlamıyla başlayacaklarını belirten Obradovic, "Bir hafta içinde netleşecek ve ona göre antrenmanlarda pratik yapacağız" diye konuştu. Sırp antrenöre göre Final Four'a katılacak 4 takımın da şansı eşit. Madrid'de favori ya da sürpriz bir takımın olmayacağını belirten Obradovic, "Kim daha çok isterse kupa onun olacak. Oyuncularım elinden geleni yapsın bu bana yeter" dedi.
fırsatı kaçırdı
Sarı-lacivertli takımın çalıştırıcısı, geçtiğimiz hafta taraftarlarla ilgili sarfettiği ve büyük yankı uyandıran sözlerine de açıklık getirdi. Anadolu Efes'le sahalarındaki oynanan maçtan sonra, "Bu kulübün 25 milyon taraftarı var deniyor. Neredeler göremiyorum" demesinin önemli bir sebebi olduğunu belirten Obradovic, "Kulüp tarihinde ilk kez Final Four'a adımızı yazdırdık. Maccabi ile oynanan ve firesiz geçtiğimiz play-off serinin ardından Anadolu Efes'le sahamızda yapacağımız maç taraftarımız için büyük bir fırsattı. Play-off'un ardından sahamızdaki ilk maçta bize teşekkür etmek için tribünleri doldurmalarını bekledik ama yapmadılar. Bu fırsatı kaçırdılar" dedi. Taraftara olan minnettarlığını her fırsatta dile getirdiğini belirten Sırp teknik adam, "Önemli maçlarda galibiyete büyük katkıda bulunan bir taraftara sahibiz. Benim sitemim sadece önemli bir başarının ardından tribünleri boş görmemiz yüzünden gerçekleşti" diye konuştu.


Obradovic F.Bahçe'deki geleceği hakkında konuştu: Başkana bağlı


SADECE İKİ TECRÜBELİ


Madrid'deki Final-Four öncesi bu önemli organizasyonda forma terletmiş sadece iki oyuncu Fenerbahçe Ülker'in kadrosunda bulunuyor. Jan Vesely 2009-10'da takımı Partizan'la birlikte Final Four'da mücadele etmişti. Takımın Yunan yıldızı Nikos Zisis ise 2010-11'de Montepaschi Siena'yla Final Four'da yer almıştı.

VESELY SMAÇLAYACAK


F.Bahçe Ülker'in Çek yıldızı Jan Vesely, 15 -17 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Final Four öncesi iddialı konuştu. Yaptığı smaçların takıma motivasyon anlamında büyük katkı verdiğini belirten Vesely, "Madrid'de elimden geldiğince smaç yapmaya çalışacağım. Ne kadar çok smaçlarsam, kazanma ihtimalimiz o kadar artıyor" dedi.
Fotoğraflar:?Ali YEDEK


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...