51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda "incir" tartışması

51. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nda "incir" tartışması

GÜNDEM Haberleri

Tur güzergahındaki "incir" konulu pankart, Aydın Büyükşehir ile İncirliova belediyesi çalışanlarını karşı karşıya getirdi...

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2015) 184 kilometrelik Denizli-Selçuk etabında asılı "incir" konulu pankart, Aydın Büyükşehir ile İncirliova belediyesi çalışanları arasında gerginliğe neden oldu.

TUR 2015 kapsamında bisikletçilerin Aydın sınırından geçeceği güzergahta bulunan İncirliova ilçesinde belediye, Aydın-İzmir Karayolu üzerindeki üst geçide ''İncirin Anavatanı İncirliova'ya hoş geldiniz'' pankartı astı.

Ancak bir süre sonra, Aydın Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri bu pankartı kaldırarak, yerine "İncirin Anavatanı Aydın'a hoş geldiniz" pankartını astı.

Pankartlarının indirildiğini gören İncirliova Belediyesi çalışanları bu kez üst geçide giderek, Aydın Büyükşehir Belediyesinin astığı pankartı bulunduğu yerden aldı. Bunun üzerine Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Zabıta Dairesi Başkanı Hakan Genç ile İncirliova Belediyesi çalışanları arasında tartışma yaşandı.

Aydın Büyükşehir Belediyesinde görevli bazı zabıtaların, durakta asılı afişi yırtması üzerine de gerginlik daha da büyüdü. İncirliova Belediyesi çalışanları Hakan Genç'in üzerine yürüdü. Kısa süreli tartışma önlendi.

Olayın ardından, Aydın Büyükşehir Belediyesine ait pankartı indiren İncirliova Belediyesi çalışanları bisikletçilerin geçtiği sırada pankartlarını yeniden astı.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise olay yerinden ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...