Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'dan Özgecan'ın ailesine hediye

Erdoğan'dan Özgecan'ın ailesine hediye

GÜNDEM Haberleri

Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın adı, ailesinin yaşadığı sokağa verildi.

Barış Mahallesi muhtarı Metin İlkyaz ve mahalle sakinlerinin nbsp; girişimiyle 4508. Sokak adının "Özgecan Aslan Sokağı" olarak değiştirilmesi nbsp; dolayısıyla düzenlenen törene, Özgecan'ın annesi Songül, babası Mehmet, nbsp; kardeşleri Beste ve Barış Ali Aslan ile vatandaşlar katıldı.
nbsp;
Mehmet Aslan, yaşadıkları sokağa kızının isminin verilmesinden nbsp; mutluluk duyduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.
nbsp;
Aslan, "Güzel kızımın isminin ölümsüzleştirilmesi adına samimi ve nbsp; tamamen iyi niyetli bulduğum bu girişimi saygıyla karşılıyorum" dedi.
Erdoğan'dan Özgecan'ın ailesine hediye nbsp;

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabulü
nbsp;

Mehmet Aslan, törenin ardından, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip nbsp; Erdoğan'ın aileyi kabulü hakkında nbsp; gazetecilerin sorularını yanıtladı.
nbsp;
nbsp;Erdoğan ile görüşmenin, kendilerini onurlandırdığını vurgulayan Aslan, nbsp; "Bizi kabul buyurdu, onurlandırdı, şereflendirdiler. Çok memnun kaldık. nbsp; Kendileri, Barış ve Beste, ben ve eşimle çok hassasiyetle ilgilendiler. nbsp; Kendilerine de ifade ettiğim üzere, bizi bu şekilde onurlandırmış olmakla nbsp; müşerref olduk. Barış'a ve Beste'ye birer tablet hediye ettiler. Bana çok güzel nbsp; bir kravat hediye ettiler. Allah razı olsun. Gerek mahkemeyle ilgili gerekse nbsp; başka Özgecan'ların bu şekilde kaybolmaması adına devletimizin büyük hassasiyet nbsp; göstereceğine inanıyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun nbsp; diyorum" diye konuştu.
nbsp;
Erdoğan'dan Özgecan'ın ailesine hediye

AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar'ın da kendileriyle yakından nbsp; ilgilendiğini belirten Aslan, teşekkür etti.
nbsp;
nbsp;Geçen süreçte acılarını ailece yaşayamadıklarını ifade eden Mehmet nbsp; Aslan, "Yavrumuzun yokluğunu, acısını her geçen gün yoğun bir şekilde nbsp; hissediyoruz. Acımızı yeni yaşamaya başladık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...