Müezzinoğlu: Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yan gelip yatıyorlar

Müezzinoğlu: Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yan gelip yatıyorlar

Politika Haberleri

AK Parti döneminde yapılan yatırımlara dikkat çeken Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, birilerinin Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yattığını söyledi.

Seçim çalışmaları için Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesine gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyaretinde de bulunan Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Mustafakemalpaşa ilçesine yeni kazandırılan Devlet Hastanesi'nin açılışını yaptı. Müezzinoğlu, sağlık alanında yapılan yatırımlara dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu döneme gönderme yapan Müezzinoğlu, "2023'te bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine biz ulaştıracağız. Birileri Atatürk'ün gölgesinde yan gelip yatıyor, Atatürk'ün gölgesinde sefa sürüyor olabilir. Birileri ondan geçiniyor olabilir. Ama lafla peynir gemisi yürümez. İcraat, alın teri, emek ister. Milleti sevmek, milleti dert edinmek ister" diye konuştu.

AK Parti döneminde sağlık alanında yapılan yatırımlara herkesin imrendiğini belirten Bakan Müezzinoğlu, "AK Parti öncesinde ambulans uçakları ve helikopterleri sadece televizyonlarda görüyorduk. Ama artık bizim de ambulans uçaklarımız ve ambulans helikopterlerimiz var. Ey genel müdürlük yapanlar, bu millet ambulans bulamıyordu. Derme çatma ambulansı bulsa bile mazotunu doldurmak zorunda kalıyordu. Allah korusun olmaz ya, yine bu genel müdürler bu ülkenin başına gelirse ambulans uçakları, helikopterleri geçtim, normal ambulanslar mazotsuz kalır. Çünkü milleti dert edinmiyorlar. Arkalarından birileri sufle veriyor. Arkalarından birileri 'milleti ayrıştır, çatıştır, kandır ve eski Türkiye'yi oluştur diyor. Ama bu millet artık kendileriyle yürüyenleri çok iyi biliyor" dedi.

Konuşmasının ardından doktor önlüğünü giyerek hastaları ziyaret eden Müezzinoğlu, karanfil dağıttı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...