Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Süleyman'ın son halini görenler şaşırdı!

'Süleyman'ın son halini görenler şaşırdı!

MAGAZİN Haberleri

'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından ilk kez kamera karşısına geçen Halit Ergenç, kazıtılmış saçları ve burma bıyıklarıyla dikkat çekiyor.

Kurban Said'in ilk baskısı 1937'de yapılan zaman içinde 33 dile çevrilen başyapıtı, epik aşk romanı 'Ali amp;Nino' aynı isimle beyaz perdeye uyarlanıyor.

Adam Bakri ve Maria Valverde'nin başrollerini paylaştığı filmin çekimlerinin büyük bir kısmı Azerbaycan'da yapıldı. Connie Nielsen, Mandy Patinkin gibi Hollywood yıldızlarının da rol alacağı filmin yönetmenliğini , Cannes'da dünya prömiyeri yapacak 'Amy' belgeseline imza atan BAFTA ödüllü Asif Kapadia (The Warrior, Senna) yapıyor.
İki hafta sürecek İstanbul çekimleri başladı
'Süleyman'ın son halini görenler şaşırdı!
Filmin, Türk oyuncuları arasında Halit Ergenç ve Ekin Koç bulunuyor. 'Muhteşem Yüzyıl'ın ardından ilk kez kamera karşısına geçen Halit Ergenç, basına yansıyan fotoğraflarda kazıtılmış saçları ve burma bıyıklarıyla dikkat çekiyor. 'Ali amp;Nino'nun görüntü yönetmenliğini ise 'Kış Uykusu'dan hatırladığımız Gökhan Tiryaki üstleniyor. Filmin yapımcı ortağı Kris Thykier, İstanbul'da çekimlere başlamış olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: "Yerel ortağımız AZ Celtic Films ve çekimlerin başından beri bizimle olan Türk ekiple, oyuncularımız Halit Ergenç ve Ekin Koç'la çalıştığımıza çok mutluyuz. Uluslararası standartta oyunculukları ve profesyonellikleri ile aramıza katıldıkları için çok şanslıyız."
'Süleyman'ın son halini görenler şaşırdı!
Ali amp;Nino seyirciye ne anlatmak istiyor?

Hikaye 20. yüzyılın başlarında Bakü'de Ali Khan savaşçı atalarının çöl aşkını taşıyan Müslüman bir genç ve Avrupa kültürüne alışmış Hıristiyan, Gürcü kızının hikayesini anlatıyor. Çocukluk aşkı iki genç, kültürel farklılıklarına rağmen evlenmek istese de, aileleri bir türlü razı gelmiyor. Birinci Dünya Savaşı'nın patlak vermesiyle de Bakü, nbsp; petrol gücünü ele geçirmek isteyen Rusya'nın odağı haline geliyor. Savaş ilerledikçe ve yönetim el değiştirince Ali ve Nino kendilerini aşkın değil Azerbaycan'ın bağımsızlık savaşının tam ortasında buluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...