Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dereye giren 4 çocuktan 1'i boğuldu

Dereye giren 4 çocuktan 1'i boğuldu

YAŞAM Haberleri

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde serinlemek için dereye giren 4 çocuktan biri boğuldu, biri boğulmaktan son anda kurtarıldı.

Kızıltepe İlçesi'ne bağlı Çatalca Köyü'nde yaşayan 4 çocuk serinlemek için Circip Deresi'ne gitti. Derede bir süre eğlenerek serinlemeye çalışan amca çocukları Yasin Karakuş (9) ve Baran Karakuş (9), girdikleri suda bir anda bağırarak yardım istedi. İmdat seslerini duyan diğer 2 çocuk, koşarak, yakınlarına haber vermek için köye döndü.

Dere kenarına gelen köylülerin yarı baygın halde çıkardığı Karakuş kuzenler, Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki doktorların tüm müdahalesine rağmen Yasin Karakuş, hayatını kaybederken, Baran Karakuş da burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne sevkedildi.

Yasin Karakuş'un cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Mardin Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...