Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sony'nin 3 aylık zararı 1 milyar dolar

Sony'nin 3 aylık zararı 1 milyar dolar

TEKNOLOJİ Haberleri

Sony, Finansal raporunu açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Japonya merkezli şirket son 3 ayda 1 milyar doların üzerinden zarar etti.

Teknoloji devleri birbiri ardında finansal raporlarını yayınlamaya devam ediyor. Facebook, Samsung ve Twitter gibi şirketlerin ardından finansal karnesini yayınlayan Sony'nin 1 milyar doların üzerinden zarar ettiği açıklandı.
Yapılan resmi açıklamaya göre, bir önceki dönemde 600 milyon dolara yakın kar eden Japonya merkezli şirket, son 3 ayda 1.1 milyar dolar zarar etti.
Pek çok alanda faaliyet gösteren şirketin mobil departmanı zararda büyük rol oynarken, hack skandalı ile gündeme gelen film departmanı adeta şirketi sırtladı.
3 ayda 1.1 milyar zarar eden şirket, 2015 ile ilgili ümitlerini kesmiş değil. 2015 gelirlerinde yüzde 4'e yakın bir azalma beklediklerini açıklayan şirket yetkilileri, yılı 1.1 milyar dolar net kar ile tamamlamayı hedeflediklerini açıkladı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...