Di Maria ManU'dan ayrılacak mı?

Di Maria ManU'dan ayrılacak mı?

SPOR Haberleri

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Arjantinli yıldızı Angel Di Maria'nın geleceği hakkında konuştu.

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, takımdan ayrılacağı konuşulan Angel Di Maria'nın önümüzdeki sezon takımda kalmasını beklediğini açıkladı. Louis van Gaal, İngiliz futbol tarihinin en pahalı transferi olan Arjantinli yıldızın ilk yılında zorlandığını kabul etti. Hollandalı teknik adam; "Di Maria'nın kalacağını düşünüyorum. Ayrıca, ben ve kulüp onun kendi fikirlerine ve isteklerine de önem veriyoruz. Ne karar vereceğini göreceğiz. Di Maria çok çalışıyor ve ben onun karakterinden memnunum. Bizim için bir problem yok" ifadelerini kullandı.


''KARAR ONUN''
Van Gaal; "Muhteşem bir sezon geçirdiğini söyleyemeyiz, kendisi de söyleyemez. Kalıp kalmama kararı elbette sadece ona ait olmayacak çünkü bizimle bir kontratı var. Her oyuncu için bundan bahsedebiliriz. Bu yüzden Di Maria'nın geleceğinden bahsedebiliriz, her oyuncunun geleceğinden bahsedebiliriz" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...