Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hamza Hamzaoğlu savunmadan rahatsız

Hamza Hamzaoğlu savunmadan rahatsız

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, Akhisar öncesinde savunmaya organizasyonlara öncelik verirken, oyuncularına, "Ceza sahası içinde pozisyon hatası yapıyoruz" dedi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u farklı yenerek finale çıkma yolunda büyük avantaj yakalayan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu savunma oyuncularının dikkatini bir kez daha çekti. Sivasspor karşısında maçın farklı kazanılmasına rağmen defansın rakibe çokça pozisyon vermesinden rahatsız olan Hamzaoğlu, "Ceza sahası içinde pozisyon hatası yapıyoruz ve bazı müdahalelerde gecikiyoruz. Bu da rakiplerimizi hem cesaretlendiriyor hem de bizi zor durumda bırakıyor. Ligde hata kabul etmeyecek haftalara giriyoruz. Dikkatli olmalısınız" dedi. Hamza Hamzaoğlu'nun maça kadar takımına defansif organizasyon üzerine bazı çalışmalar yaptırması bekleniyor.
Stopere Hakan-Semih
Bu arada Chedjou'nun cezası nedeniyle Semih Kaya'yı ilk 11'e monte eden Hamza Hamzaoğlu, Akhisar Belediyespor maçında Hakan Balta-Semih Kaya ikilisini sahaya sürecek. nbsp;Tedavisi devam eden Hamit Altıntop'la ilgili son kararın yarın yapılacak kontroller sonrası verilmesi beklenirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Emre Çolak'ı Akhisar Belediyespor maçı için hazır tutuyor. Defansın sağında Sabri, solunda da Telles'in oynaması beklenirken kupa maçını dinlenerek geçiren Burak Yılmaz, Hamza Hamzaoğlu'nun en büyük kozu olarak gözüküyor.


'Wings for Life'a destek
Dünkü antrenmanı izleyen Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, yarın nbsp;"Wings for Life" koşusu için bilgi verdi. Çetinkaya daha sonra Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve kaptan Selçuk İnan ile birlikte fotoğraf çektirdi. Omurilik felci araştırmalarına fon sağlamak üzere bu sene ikincisi yapılacak olan ve altı farklı kıtada gerçekleşecek yarışa isteyen herkes katılabiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...