Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otomobilin çarptığı kadın metrelerce havaya uçtu

/ Kaynak: İHA
Otomobilin çarptığı kadın metrelerce havaya uçtu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kayseri'de, yolda karşıdan karşıya geçerken otomobilin çarptığı kadın metrelerce havaya uçtu.

Edinilen bilgiye göre, İldem-Kaykop yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, 38 RU 420 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan bir kadına çarptı. Yaralanan kadın, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

METRELERCE HAVAYA UÇTU
Öte yandan kaza, çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, aracın karşıdan karşıya geçen kadına çarpması ve kaza sonrası yardıma koşan vatandaşlar yer alıyor. Kazanın ardından yaralıya yardım için orada bulunan üniversite öğrencisi Oğuzhan Şimşek, "Biz, burada öğrenci yurdunda kalıyoruz. Arkadaşlarla bahçede otururken bir ses geldiğini duyduk. Sonra kazazedeyi gördük, polis ve sağlık ekiplerini aradık. Ambulans gelene kadar yaralıya yardımcı olduk" dedi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...