Brooklyn'e ağır darbe

Brooklyn'e ağır darbe

SPOR Haberleri

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Doğu Konferansı 1. tur 6. maçında Brooklyn Nets ile Atlanta Hawks karşı karşıya geldi.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de Doğu Konferansı 1. tur 6. maçında Brooklyn Nets ile Atlanta Hawks karşı karşıya geldi. Barclays Center'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Atlanta, 111-87'lik skorla kazandı ve seriyi 4-2 ile geçti.Atlanta, Kyle Korver'ın müthiş hücum performansıyla maça başladı. Kollektif bir uyum gösteren ve herkesin hücuma net biçimde dahil olduğu, hücumların direkt başladığı düzenle Brooklyn karşısında farkı açtı. İkinci çeyrekte Brooklyn, Atlanta'yı yavaşlatıp oyunu daha çok fiziksel mücadeleye çevirdi. Ancak, Atlanta üçüncü çeyrekte oyunu çok hızlandırdı ve Brooklyn tel tel döküldü. Üçüncü çeyrek ortasında fark 30'lara çıktı ve Atlanta, sonrasında vites küçültse de çok farklı kazandı.


Atlanta Hawks'ta Paul Millsap 25 sayı 9 ribaunt 6 asist, Kyle Korver 20 sayı 8 ribaunt 4 asist, DeMarre Carroll 20 sayı, Al Horford 18 sayı 7 ribaunt ile oynadı. Jeff Teague sayı bulamamasına rağmen 13 asistle hücumda önemli bir katkı sağladı.Brooklyn'de Brook Lopez 19 sayı 7 ribaunt, Jarrett Jack 11 sayı 7 ribaunt, Joe Johnson 12 sayı 6 ribaunt 6 asistle oynadı.Atlanta Hawks, Doğu Konferansı yarı finalinde Washington Wizards ile eşleşti. Ev sahibi avantajı Atlanta'da olacak.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...