İngiliz futbolcunun acı günü!

İngiliz futbolcunun acı günü!

SPOR Haberleri

Rio Ferdinand'ın eşi Rebecca Ferdinand, bir süredir mücadele ettiği kansere yenildi ve hayatını kaybetti.

nbsp;İngiliz futbolunun en tecrübeli stoperlerinden olan Rio Ferdinand'ın eşi Rebecca Ferdinand, bir süredir mücadele ettiği kansere yenildi ve hayatını kaybetti.Rebecca Ferdinand'ın vefat haberini resmi internet sitesinden duyuran QPR, Rio Ferdinand'ın eşi için söylediği son sözlere de yer verdi.


İngiliz futbolcunun acı günü!

İşte Rio Ferdinand'ın eşine söylediği o sözler:
Ruh eşim dün gece çok uzaklara gitti. Rebecca, benim muhteşem karım, kanserle verdiği kısa mücadelenin ardından huzurla hayatını kaybetti.O bizim 3 çocuğumuz için harika ve sevgi dolu bir anne oldu. O bir eş, kardeş, teyze, evlat ve torun olarak çok özlenecek. O bir yol gösterici ve ilham kaynağı olarak hafızamızda yaşayacak.Bu kötü zamanda bizim etrafımızda toplanan ve destek veren takım arkadaşlarıma, arkadaşlarıma ve ailelerine benim ailem ve Rebecca'nın ailesi ile birlikte teşekkür etmek istiyorum.Rebecca'nın tedavi gördüğü hastanedeki profesörler Johnstone ve Clarke başta olmak üzere tüm personele gösterdikleri özveri için minnettar olduğumu belirtmek isterim.Bir aile olarak kaderimiz birdir...
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...