Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galaxy S6 Edge üretmenin yeni yöntemini bulundu!

Galaxy S6 Edge üretmenin yeni yöntemini bulundu!

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, Galaxy S6 Edge'in kıvrık ekranının üretimini biraz olsun kolaylaştıracak yöntemi buldu!

Galaxy S6 Edge, kenarları eğimli ekranı nedeniyle Samsung'un bugüne kadar ürettiği en pahalı cihazlardan. Kavisli ekranın üretimi için zorlu süreçlerden geçiliyor ve bu iş, Samsung'a pek ucuza mal olmuyor.

Ancak Samsung, S6 Edge için harcadığı emeğin karşılığını alıyor olsa gerek - yeni raporlar telefona olan talebin çok yüksek olduğunu, S5 ve S6 Edge'in toplam satışlarının Samsung'un tahminlerini aşabileceğini söylüyor. Kore kaynaklı yeni bir raporsa Samsung'un Galaxy S6 Edge'in üretimi için yeni bir yöntem geliştirdiğini ileri sürdü. Cihazın ekranı şu an kıvrılmadan önce ısıtılıyor.

Bunun ardından yapılan cilalama, yüksek sıcaklık nedeniyle mikro-kırışıklıklara yol açabiliyor. Yeni yöntemde ise cam panelin sadece tek yüzü ısıtılıyor, böylece mikro-kırışıklıklar azaltılmış oluyor. Yeni yöntem, üretim maliyetlerini de düşürüyor. Samsung'un Vietnam'daki üretim tesislerinde test ettiği bu yeni yöntemi yakında üretim amaçlı kullanabileceğine inanılıyor. chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...