Burak Yılmaz 45 gün sonra gol arayacak

/ Kaynak: İHA
Burak Yılmaz 45 gün sonra gol arayacak

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'ın golcü ismi Burak Yılmaz, Akhisar Belediyespor maçında ligde 45 gün sonra gol sevinci yaşamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında 4 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kadroyu şekillendirmeye başladı. Tecrübeli teknik adam, kart cezalısı Chedjou'nun yerine sakatlığı geçen Semih Kaya'ya ilk 11'de şans verecek. Bir diğer kart cezalısı Melo'nun yerine ise Hamzaoğlu'nun o mevki için Emre Çolak'a şans vermesi bekleniyor.


BURAK YILMAZ 45 GÜN SONRA GOL ARAYACAK
Ligde en son Kasımpaşa ile deplasmanda oynanan karşılaşmada gol sevinci yaşayan golcü isim Burak Yılmaz, Akhisar Belediyespor maçında ligde 45 gün sonra gol arayacak. Bu sezon çıktığı 23 lig maçında 14 gol, 4 asistlik performans sergileyen Burak, takımın en golcü oyuncusu konumunda yer alıyor. Yıldız isim, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun şampiyonluk yolundaki en büyük kozu.


SON 3 HAFTADA GOLCÜLER SUSTU
Sarı-kırmızılı takım, ligde oynanan son 3 karşılaşmada rakip fileleri 6 kez havalandırırken, bu gollerin yalnızca bir tanesi forvet oyuncularından geldi. Bu maçlarda forvet oyuncularından sadece Umut Bulut'un tek golü bulunurken, Yasin, Sneijder (2), Emre Çolak ve Hakan Balta gol sevinci yaşayan isimler oldu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...