Davutoğlu Osmaniye'de siyaset dersi verdi

Davutoğlu Osmaniye'de siyaset dersi verdi

Politika Haberleri

Davutoğlu, Bahçeli'yi eleştirdiği sırada mitinge katılan vatandaşlar yuhalamaya başladı, Davutoğlu da, 'Osmaniye'de Bahçeli'yi yuhalamayın' dedi.

Başbakan Davutoğlu AK Parti Osmaniye mitinginde konuştu. Davutoğlu, Bahçeli'yi eleştirdiği sırada mitinge katılan vatandaşlar yuhalamaya başladı, Davutoğlu da olaya el atarak, 'Osmaniye'de Bahçeli'yi yuhalamayın' dedi.Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları:Kimse alınmasın gücenmesin ama Osmaniye'de hesap yapalım. 2002 Türkiye'sinden 2015 Türkiye'sine büyük farkları görüyorsunuz. IMF'ye borç veren ülke haline geldik.

BİR YÖRÜK BEYİ BUNU GİYDİĞİ ZAMAN...

Bir Oğuz Beyi sözüdür bu. Türkiye semalarında milli savaş uçağımız uçacak. Milliyetçiliğin başladığı yerdir burası. Biz kendi silahımızı yapacağız ki namerde muhtaç olmayacağız. Bir yörük beyi bunu kuşandığı zaman yola çıkmaya hazırdır. Yola çıkmaya, birlikte yürümeye hazır mıyız Osmaniye? Dağları delip yürümeye var mısınız Ferhat gibi.

OSMANİYE'DE BAHÇELİ'Yİ YUHALATMAYIZ

Osmaniye'de Devlet Bahçeli'yi eleştirin ama yuhalamayın. Bir Oğuz Türkünün kültürüne bu yakışmaz. Sayın Bahçeli'ye ve bütün liderlere de saygı gösteririz. Bahçeli'yi Osmaniye'de yuhalatmayız. Eleştirin. Bizim kültürümüz bu.

ŞANLI BAYRAĞI TÜM DÜNYADA DALGALANDIRACAĞIZ

7 Haziran sadece Türkiye'nin seçimi değil. Ortadoğu, Somaili, Saraybosna bu seçimi bekliyor. Bizim davamız bu şanlı bayrağı tüm dünyaya dalgalandırma davasıdır.

BAHÇELİ'DEN BUNU BEKLER MİSİNİZ?

Sayın Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve arkalarına takılanlar Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bir kişinin bir yiğit adamın, milletin adamına karşı çıkardılar. Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Bahçeli'den bu bekler misiniz? MHP CHP ile nasıl yan yana geliyor?

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...