Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Android platformu Ouya, son nefeslerinde

Android platformu Ouya, son nefeslerinde

TEKNOLOJİ Haberleri

Birkaç yıl önce ortaya büyük bir iddia ile çıkan bu "kutu", şimdi can çekişiyor!

Android oyun konsolu olarak lanse edilen ve Kickstarter kampanyası sonucu 2012 yılında piyasaya sunulan Ouya, son nefeslerinde. Şirket, borç batağına saplanmış durumda ve şu sıralar acilen kendine bir alıcı arıyor.

Kickstarter kampanyası sonucu 8.6 milyon dolarlık kazanımla 2012 yılının son günlerinde piyasaya sunulan Ouya, hatırlayacak olursanız daha önce test merkezimizdeki yerini de almıştı. Elimize ulaştığında 231 adet oyun sahibi olan platform, aradan onca zaman geçmesine rağmen henüz 1000 oyunu biraz aşmış durumda.

Bunca zamandır geliştiriciler tarafından olduğu kadar sunduklarından ötürü oyunseverler tarafından da beklenen ilgiyi göremeyen platform, sonunda borçlarını ödeyemeyecek duruma gelmiş gibi görünüyor. Bu nedenle Ouya CEO'su Julie Uhrman tarafından şirkete bir alıcı aranıyor. Eğer beklenen alıcı ortaya çıkmazsa, Ouya için yolun sonu gelmiş olabilir... chip

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...