Survivor Hakan mı elenecek! Kim elenecek!

Survivor Hakan mı elenecek! Kim elenecek!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Survivor kim elendi? Konseyde ünlülerden Hakan'ın ismi çıkmıştı, Merak edilen soru Survivor adasına kim veda edecek. Survivor yeni bölümü çarşamba günü.

Survivor kim elendi? Konseyde ünlülerden Hakan'ın ismi çıkmıştı, Merak edilen soru Survivor adasına kim veda edecek. Survivor yeni bölümü çarşamba günü. Survivor'da dün akşam konyesde 4 oy ile Hakan'ın ismi çıktı. nbsp;Survivor yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'da Tv 8'de ekrana gelecek. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı Survivor All Star'da heyecanlı yarışmalar oynanacak. Haftayı avantajlı kapatmak isteyen takım yine en iyisini yapmak zorunda... Ödül oyunundaki ödül herkesin uzun zamandır görmediği ailelerinden bir haber almalarını sağlayacak. Bu sebeple ödül oyununda gerginlik hayli yüksek olacak. Öte yandan dokunulmazlık ödülünü kimin kazanacağı da merak konusu... Haftanın son gününde ise adaya veda eden isim belli olacak!

İŞTE DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA YAŞANANLAR

Son Dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazanmıştı. Bu akşam da Gönüllüler kazanırsa Ünlüler takımından bir kişi yarışmaya veda edecek. Eğer Ünlüler takımı kazanırsa bir oyun daha oynanacak. Sepet oyununda iki takımdan birer kişi sepeti havada tutmaya çalışacak. Sepette de ağırlıklar olacak. Sepet iple gerili ve tutamaçlarla yarışmacılar sepeti havada tutmaya çalışacak. Yarışma dört kişiyle oynanıyor. İki kişi sepeti havada tutarken diğer iki kişi o sepetlere ağırlık taşıyacak. Gönüllüler takımından bir kişi Ünlüler takımının sepetine Ünlüler takımından bir kişi de Gönüllüler takımının sepetine ağırlık taşıyacak. En çok ağırlığı sepete koymak önemli. Çünkü ağırlık arttıkça sepedi havada tutan yarışmacının gücü tükenecek ve sepedi daha fazla havada tutamayacak.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI ÇOK İYİ BAŞLADI

Dokunulmazlık oyununda ilk mücadele Anıl ile Bozok arasında gerçekleşti. İlk sayıyı Bozok kazandı. Sonrasındaki Sahra - Merve Aydın eşleşmesinde kazanan kılpayıyla Gönüllüler takımı oldu ve durumu 2-0 yaptı. Pascal ile Hilmi Cem eşleşmesinde ise gülen Hilmi Cem oldu ve Gönüllüler akımı farkı 3'e çıkardı. Berna ile Nadya arasındaki yarış büyük çekişmeye sahne oldu. Nadya 42 kilo kaldırmayı başardı. Berna ile 38 kilo. Nadya 46 kiloya kadar yükseldi. Berna 42 kilodaydı. Nadya'nın sepet ağırlığı 50 kiloya yükseldi. 52, 54 kilo. Ve Nadya pes etti. Kazanan Berna oldu.

Hakan ile Hasan'ın yarışmasında da büyük çekişme vardı. Ancak Hakan pes etti ve Gönüllüler takımı sayıyı kaptı. Belki de yarışmanın kırılma anı Doğukan'ın aldığı sayıydı. Turabi - Doğukan mücadelesinde Doğukan kazandı ve durum 5-2 oldu. Merve Aydın bir kez daha harika bir performans gösterdi ve Berna'yı yendi. Şimdi durum 5-3 oldu. Büyük çekişmeye sahne olan sonraki yarışta Pascal pes ederken Bozok sayıyı takımına getirdi. Sahra - Berna eşleşmesinde Sahra pes etti ve Gönüllüler 7-3 öne geçti. Hakan - Turabi eşleşmesinde adeta bir sinir savaşı yaşandı. Hakan sonuna kadar dayandı ve sayıyı Ünlüler takımına getirdi. Serenay - Nadya eşleşmesinde kazanan Gönüllüler takımı oldu: 8-4.

HASAN DİSKALİFİYE OLSA DA DOKUNULMAZLIK GÖNÜLLÜLER TAKIMININ

Anıl bu kez Hilmi Cem'e karşı yarıştı. Oyuna bütün gücüyle asılan Anıl, sayıyı takımına kazandırarak durumu 8-5 yaptı. Galibiyet sonrası Anıl, zafer çığlığıyla Dominik'i adeta inletti. Sonraki kritik yarışta Hasan, Doğukan'a karşı yarıştı. nbsp; Ağırlıkları taşımakta zorlandığı anda ayağını kullanan Hasan bu nedenle diskalifiye oldu ve sayı Ünlülerin oldu. Sonraki Merve Aydın - Nadya eşleşmesinde Ünlüler takımından Merve pes etmek zorunda sayı Gönüllüler takımının oldu: 9-6. Doğukan ile Bozok arasındaki eşleşmede çok büyük çekişme vardı. Yarışı kazanan Bozok nbsp; oldu. Böylelikle oyunu 10-6 kazanan Gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununun sahibi oldu. Bu kez adayı çığlıklarıyla inleten Bozok oldu.

SURVIVOR ALL STAR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİMİN OLACAK?

Bu soru yanıt beklerken Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımında gerginlik giderken yükseliyor. Balık tutmak da artık adada büyük sorun. Hakan'ın tuttuğu balıkları Serenay ile yemesi adada büyük problem oluşturdu. Bu duruma sinirlenen Anıl ise ağ ile avlanarak tuttuğu balıkları hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımıyla paylaştı.

Adanın en sakin ama en dişli rakiplerinden Doğukan ise "Aslında benim insanlara güvenim daha da azaldı. Bu bir his belki de böyle olması lazım. Survivor'da 13 kişiden kimseyi canım ciğerim gibi sevmeyeceğim. Hakan, Serenay ve Merve ile daha yakınım" diyerek yarışmadaki rekabetin gücünü tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi.

Hakan ise, "Doğukan ile finale gitmek isterim ama doğru hareket ettiğini düşünmüyorum. Sayıca az olmamız onu etkilemi olabilir. Biz kaybederken Doğukan'a danışmayı, grup kararı almayı düşünmüyoruz. Anıl'ı yazmayacağız dedik yazmadık ama o yarışmada bize mesaj gönderdi. Bugün aslan gibi bir Hakan çıkacak. Ben buradan gideceksem birini şampiyon yapmak istiyorum. Şampiyon Ünlüler takımından çıksın istiyorum" diye konuştu.

SURVİVOR'DA BU HAFTA NELER OLACAK?

Survivor All Star'da bu hafta Ünlüler ve Gönüllüler tek adada buluşacaklar ve bundan sonra birlikte yaşamaya başlayacaklar. Ancak birleşme adasında takımlar düzenlerini yeniden kurmak zorundalar... Adanın yerle bir edildiğin bilmeyen yarışmacılar, adaya geldiklerinde büyük bir şok yaşayacaklar. Kısacası Survivor'da her şey sıfırdan başlayacak. İki takım bir olacak ve adayı yeniden yaşanacak bir yer haline getirmeye çalışacak. Bu haftada heyecanlı yarışmalar yaşanacak. Ödül oyunu, dokunulmazlık oyunu ve eleme akşamı yine nefesleri kesecek. Oyunlarda mücadele yine kıran kırana devam edecek ve zaman zaman sinirler gerilecek. Bu haftanın büyük ödülüne göre kazanan takım sevdiklerinden gelen videoları seyredecek. Oldukça motive edici olan bu ödülü iki takımda kazanmak istiyor. Öte yandan Anıl, uzun bir zaman sonra yeniden Survivor oyunlarında boy gösterecek.

TV8 - SURVİVOR CANLI YAYIN İZLE

Survivor All Star Konseyde Altın Kupa ve yeni kurallar açıklandı. nbsp; Survivor All Star'da 26 Nisan Pazar akşamı yapılan konseyde Acun sürprizleri açıkladı. Survivor All Star şampiyonuna altın bir kupa verilecek. Acun kupayı yarışmacılara gösterdikten sonra yarışmanın yeni kurallarını da açıkladı. İşte Survivor All Star birleşme partisi sonrası geçerli olan kurallar.. Survivor All Star ada konseyi bu kez gergin değil sürprizliydi. Acun önce altın kupayı yarışmacılara gösterdi. Survivor All Star 10 yılın şampiyonuna kocaman altın bir kupa verilecek. Birleşme partisi için de sürprizler var... Birleşme partisinde yarışmacılar "Yok Böyle Dans" yarışmasının formatını yerine getirecekler. Profesyonel dansçılar ile çalışacak olan yarışmacılar buz üzerinde dans edecekler. Daha önce yine Acun Ilıcalının hazırladığı ve sunduğu Yok Böyle Dans yarışmasında Pascal Nouma gibi yarışmacılar da yarışmıştı. nbsp; Konseyde sembol oyunu ile ilgili de açıklama yapıldı. Sembol oyunu 5 hafta daha oynanacak ve ondan sonra sembol oyununun finali oynanacak. sembolü olan kızlar ve erkekler ayrı ayrı bu yarışmayı oynacaklar. Kimin daha çok sembolü varsa o avantajlı olacak. Bu sembol oyununu kazanan son 3 hafta dokunulmaz olacak ve Kıbrıs'a doğrudan gidecek. Survivor All Star eleme kurallarında da değişiklik yapıldı. Artık her hafta en az 3 yarışmacı eleme adayı olacak. nbsp; Birinci eleme adayı konseyde en çok ismi yazılan yarışmacı olacak. İkinci eleme adayı sms oylarında birinci olan yarışmacının söyleyeceği yarışmacı olacak. Üçüncü eleme adayı ise bireysel dokunulmazlık sembolünün sahibinin söylediği yarışmacı olacak. Survivor All Star'da adalar birleşecek. 14 yarışmacı aynı adada yaşamaya başlayacak ancak oyunlar takımlar halinde oynanmaya devam edilecek. Bakalım 14 yarışmacı aynı adada nasıl yaşayacak? ünlüler ve Gönüllüler bir arada yaşayabilecek mi?

Survivor Hakan mı elenecek! Kim elenecek!

Ahmet Dursun: "Babamın öleceğini hissetmiştim"

Survivor All Star için Dominik'te yarışırken babasının öleceğini hissettiğini söyleyen Ahmet Dursun şunları anlattı: "Babam 1,5 senedir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Geçen sezonki Survivor'da 'acaba kötü bir haber gelir mi' diye kafam babama takılıydı. Döndüm ve başka doktora gittik. Almanya'daki o doktor babamın suratına "üç aylık ömrün var, görebileceğin herkesi gör" dedi. "Babamın morali çok bozuldu. Bunu söyleyen bir Türk doktor. Kardeşim babamı Alman doktora götürdü onlar bir tedavi programı ayarladı. Babam birazcık düzelmeye başladı. O esnada aniden Survivor Allstar'a gitmek zorunda kaldım." "Adada bir yandan mide sorunum bir yandan babamın hastalığı iyi değildim. Midemden rahatsızlanınca doktor 'karar senin' dedi. Babamın öleceğini hissettim sanki bir şekilde çıkmak istedim. Döndükten kısa bir süre sonra kardeşim aradı ve babamın öldüğünü söyledi."

SURVİVOR'DAN SÜRPRİZ KARAR

Tv8'in sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor All Star bundan sonra haftada beş gün ekrana gelecek! Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği programda bu sezon son on yılın en iyileri yarışıyor. Program cumartesi, pazar, pazartesi ve salı günleri ekrana geliyordu. Program artık haftada beş gün ekrana gelecek. Elenen ismin belli olduğu konsey artık çarşamba akşamları da ekrana gelecek. Survivor'ın çarşamba günü yayınlanmasıyla birlikte Diriliş, Güzel Köylü ve Poyraz Karayel dizilerinin nasıl etkileneceği merakla bekleniyor. Diriliş AB'de 1. olurken Total'de Güzel Köylü 1. Poyraz Karayel 2. oluyordu. Reyting rekortmeni Survivor All star'ın gelmesiyle bu sıralamanın değişeceği tahmin ediliyor.

ÜNLÜLERİN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞÜ
nbsp;
Survior All Star ödül oyununu ünlüler kazandı. 10-9 biten mücadelenin son anları nefesleri kesti. Çamur deryasında yüzen yarışmacıları tanımak zordu. Son dönemin en büyük mücadelesine sahne olan oyunda yarışmacılar her şeylerini ortaya koydu. Maç gitti geldi ve son sözü ünlüler söyledi. Ünlüler 9-7 yenik durumdan oyunu almayı başardı. Gel-gitlerin yaşandığı oyunda her iki taraf, inanılmaz geri dönüşlere imza attı.

Sahra'nın çamura saplanması Gönüllüler adına sonun başlangıcı gibiydi. Atış alanına önde gelen Manço, ikinci tahtayı düşüremedi ve Turabi yetişti. Yine mi ünlüler kaybedecek sorusu akıllara gelirken, son anda Doğukan tahtayı devirdi. 4'te 4 yapan Manço, sorumluluk aldı ve finali kazanan isim oldu.

SURVİVOR'DA YEMEK KAVGASI

Survivor All Star izle Gönüllüler takımında büyük yemek kavgası Heyecanla izlenen yarışma programı Survivor All-Star'ın dün akşam ekranlara gelen 33. bölümünde yine ödül oyunu heyecanı vardı. Yeni bölüme öğle yemeği ödülü için kıyasıya yarışan yarışmacıların yanı sıra Sahra ve Nadya arasındaki kavga damgasını vurdu. 19 Nisan 2015 Survivor All Star'da büyük yemek kavgası!

Survivor'ın son bölümünde Ünlüler ve Gönüller takımları arasında ödül oyunu yarışması yapıldı. Ödülün öğle yemeği olduğu oyun, zorlu parkurları ile yarışmacıları epey zorladı. Günlerce yemek ödülü kazanamayan Ünlüler takımı oyunu kazanmayı çok istemelerine rağmen, Gönüllüler takımına mağlup oldu. Öğle yemeğini kazanan Gönüller takımında keyifle yenen yemeğin ardından çıkan kavga ise adada keyifleri kaçırdı.

SAHRA VE NADYA'NIN YEMEK KAVGASI

Yemek ödülünde Nadya'nın daha fazla yediğini iddia eden Sahra sinirlerine hakim olamadı. Nadya, Sahra ile konuşmak için Turabi'yi de yanına alarak Sahra'nın yanına gitti. Fazla yemek yediğini kabul etmeyen Nadya, Sahra'nın düşüncelerini değiştiremedi.

Gönüllüler takımı ödül oyununu kazanmasının ardından ziyafet için bekleyişe girdiler. Onlar için hazırlanan köfte, peynir, patetes,kola, sosislerle dolu masa hazır olduğunda Gönüllüler Takımı yemek için geldiler. Yemek esnasında Nadya'nın Sahra ve Begüm'ün köftelerini yemesi ve bunu inkar etmesi takım içindeki tartışmayı alevledi. Survivor All Star'da bir lokma ekmeğe muhtaç olan yarışmacılar böyle bir durumu affetmedi. Sahra Nadya'dan bir özür beklerken Nadya, Sahra'nın yalan söylediğini iddia etti. Sahra olayın altında kalmamak için gördüklerini bir bir anlatsada Nadya kabul etmedi. Üstüne konuşmak için yanında Turabi'yi getirmesi karşı tarafı nbsp; daha da kışkırttı.

Sahra'nın Turabi'ye tepkisi ise sert oldu. Turabi için "pislik" nitelemesinde bulunan Sahra şöyle konuştu;
nbsp;
"Bana göre adada ruhu pislik olan bir tek insan var o da Turabi! 360 derece dönüş gerçekleştirdi kendisi."

MERVE AYDIN'DAN SERENAY'A GÖNDERME

Merve Oflaz'ın adaya veda etmesinin ardından zor zamanlar geçiren Sereney, Merve Aydın'ın göndermelerinden kurtulamadı. Merve Aydın, Oflaz'ın yarışmaya veda etmesiyle ilgili olarak, "İlahi adalette zaman aşımı yoktur tatlım" diye göndermede bulundu.

"6 AY FİZİK TEDAVİ OLMAYA GİDER"

Böyle bir durumda, boynunu büküp, 'Sen bilirsin Acun Abi' diyecek bir yarışmacı mı Turabi? Bu soruyu sorduğum Turabi'nin yanıtı şöyle oldu: "Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye'ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim."

Survivor All Star Cumartesi akşamı 28. bölümü ile ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında 28. bölüm ile ilgili çok kritik anlara tanık olacaksınız. Hasan ve Turabi arasında konseyde yaşanan gerilim adada da devam edecek mi?
nbsp;
Gönüllüler adası ikiye bölündü. Peki bundan sonra neler yaşancak?
nbsp;
Ünlüler ve Gönüllüler ödül için kıyasıya bir rekabet ortaya koyacaklar.. Merve Aydın'ın başına gelen büyük tehlike adadadaki hayatını nasıl etkileyecek merak konusu.
nbsp;
Bu hafta ödül oyunu sırasında neler yaşancak? Ödül oyununu kim kazanacak?

Survivor All Star'ın asabi ismi Turabi, Survivor adasına giden Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu'na verdiği röportajda, "Diskalifiye olmama kim neden olursa ben Türkiye'ye, o hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider" dedi.

İşte Acun Ilıcalı'nın kural dışı üç hareket nedeniyle oyun dışı bıraktığı Turabi'nin Eyüpoğlu'na yaptığı o açıklamalardan çarpıcı satırlar:

Türkiye'de yayınlanmış 'Survivor'ların en iyisinin belirleneceği 'Survivor All star'ın en tartışılan ismi Turabi'den rakiplerine gözdağı. Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre Oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa 'Survivor All Star'dan gönderilecek. Çünkü Ilıcalı'nın kararı net: "Programın temizliği açısından yapacağı ilk harekette göndereceğim Turabi'yi..."

Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir'in senaristi Ece Yörenç, Kara Para Aşk'ta oynayan oğlu Ali Yörenç'le evlilik hazırlığı yapan müstakbel gelini Fatmagül Fakı'nın fotoğrafını "Gül kızım" notuyla Instagram'dan paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...