Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdullah Gül, G.Saray maçını izledi

Abdullah Gül, G.Saray maçını izledi

SPOR Haberleri

Galatasaray Odeabank, Abdullah Gül Üniversitesi maçını 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de tribünden takip etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Spor Toto Play-off Final Serisi'nin ilk maçında Galatasaray Odeabank, Abdullah Gül Üniversitesi'ni 70-48 mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. Karşılaşmayı 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de tribünden takip etti.

Karşılaşmaya iki takım da dengeli başladı. Başa baş geçen ilk çeyrek 17-13 Abdullah Gül Üniversitesi lehine noktalandı. Abdullah Gül Üniversitesi, karşılaşmadaki üstünlüğünü ikinci çeyrekte de sürdürerek devreyi 28-25 üstün kapattı.

Soyunma odası dönüşünde Galatasaray Odeabank, baskı kurmaya başladı. Arka arkaya sayılar bulan sarı-kırmızılılar bu periyodu 44-40 önde tamamladı. Son çeyrekte Galatasaray Odeabank farkı açmaya başladı. Abdullah Gül Üniversitesi çıkış yapmaya çalışsa da sarı-kırmızılılar buna izin vermedi ve maçı Galatasaray Odeabank 70-48 kazandı.

Final serisinin ilk mücadelesini 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de tribünden izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...