Bilic, 'Trabzon maçı psikolojik bir savaş olacak'

Bilic, 'Trabzon maçı psikolojik bir savaş olacak'

SPOR Haberleri

Oyuncularına seslenen Beşiktaş'ın Hırvat hocası, 'Rakibin de puan kaybına tahammülü yok. Panik yapmadan, soğukkanlılıkla oynayıp 3 puana uzanmalıyız' dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor maçı öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda, karşılaşmadan sakin kalanın galip ayrılacağını söyledi. Son antrenman öncesinde oyuncularına seslenen Hırvat teknik adam, "Rakibimiz bu tip maçlarda iyi bir oyun ortaya koyuyor. Galatasaray'ı 2 defa yenmiş, Fenerbahçe'den de 2 maçta da puan almış bir takıma karşı oynayacağız. O yüzden dikkatli olmalıyız" diye uyarılarda bulundu. Bordo-mavili ekibin kendi sahasındaki mücadeleye baskılı başlayacağını oyuncularına aktaran tecrübeli çalıştırıcı, "Kendi seyircileri önünde mutlak galibiyet için oynayacaklar. Avrupa kupalarında oynamak istiyorlar. Skor ne olursa olsun soğukkanlılığınızı maç bitene kadar korumanız lazım. Trabzonspor'un üzerinde bizdeki gibi şampiyonluk baskısı yok ama Avrupa hedefleri var. Bu yüzden maça mutlaka kazanmak için çıkacaklar. Panik yaparsak hiç istemediğimiz sonuçlarla karşılaşabiliriz" diyerek oyunun psikolojik yönüne dikkat çekti.

Hakemle polemik yasak

Son haftalarda hiçbir oyuncusunun takımı yalnız bırakmaya hakkı olmadığını ifade eden Hırvat çalıştırıcı, hakemle polemiğe girilmemesi yönünde kesin talimat verdi. Trabzonspor'un en etkili isimleri arasında yer alan Mehmet Ekici'ye dikkat edilmesini söyleyen Bilic, "Ceza sahası etrafından çok etkili frikik kullanan bir isim. Bu noktalarda dikkatli olarak rakibe avantaj sağlamamalıyız" dedi.
Hüseyin EROĞUL nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...