Alper Potuk için 5 milyon euro

- Güncelleme:
Alper Potuk için 5 milyon euro

Futbol Haberleri

Fenerbahçe, Alper Potuk'u renklerine katmak için Eskişehirspor ile 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un talip olduğu Eskişehirsporlu Alper Potuk, sarı lacivertli kulübe atacağı imza için gün sayıyor. Fenerbahçe, genç oyuncu için Eskişehirspor ile 5 milyon Euro bonservis bedelinde anlaşma sağladı.
Sezonun ilk yarısında gösterdiği performansla Eskişehirspor'un 4. sırada yer alamasında önemli rol oynayan Alper Potuk, sarı lacivertli takımla sözleşme imzalamak için gün sayıyor. nbsp;Fenerbahçe ile Eskişehirspor kulüplerinin el sıkışmasının ardından, devre arası tatili için şehir dışında bulunan Alper, Eskişehir'e çağrıldı. Genç oyuncu ile yarın yapılacak görüşmelerin ardından Alper'in sarı lacivertli takımla el sıkışması bekleniyor. nbsp;1991 doğumlu olan genç oyuncu, 2005 yılında altyapısına transfer olduğu Eskişehirspor'da son 2 buçuk nbsp;sezonda 58 lig maçına çıktı.

ALPER POTUK KİMDİR?

Eskişehir amatör liglerinde mücadele eden Çiftelerspor'dan 2005 yılında Eskişehirspor'a transfer olan Alper Potuk, şimdi Süper Lig takımlarını peşinden koşturuyor.
8 Nisan 1991'de Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde fabrika işçisi baba ile ev hanımı bir annenin üç çocuğundan biri olarak dünyaya gelen Alper Potuk, Eskişehir'in Çifteler ilçesinde 2002'de Çiftelerspor'un altyapısında futbola başladı.
Burada Eskişehirspor ile yapılan bir maçta takımının tek golünü atan Potuk, Eskişehirspor yöneticilerini dikkatini çekti. Potuk, bu maçın ardından 2005 yılında Eskişehirspor'un altyapısına transfer oldu.
Eskişehirspor'un 2008 yılından Süper Lig'e yükselmesinin ardından kendisine A takımda yer bulan Potuk, 29 Mayıs 2009'da, 2008-2009 sezonunun son haftasında, Gaziantepspor ile oynanan ve 1-1 biten karşılaşmada ilk kez forma giydi. Bu haftadan sonra 58 maçta Eskişehirspor formasını terleten Potuk, 15 kez de Genç Milli Takıma seçildi. (NTVSPOR)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...