Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Evinde kaybolan ziynet eşyalarını çalındığını gizli kamerayle tespit etti

/ Kaynak: İHA
Evinde kaybolan ziynet eşyalarını çalındığını gizli kamerayle tespit etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Muğla Fethiye'de son iki aydır evindeki ziynet eşyalarının çalınması üzerine eve gizli kamera yerleştiren şahıs, sonunda hırsızı yakalatmayı başardı.

İddiaya göre, Fethiye'nin Babataşı Mahallesi Celal Bayar Caddesi 101/B'deki adreste ikamet eden Mustafa Ç., son iki aydır evden bazı ziynet eşyalarının kaybolması üzerine gizlice eve gizli kameralar yerleştirdi. Eşi ile birlikte her sabah işe giden Mustafa Ç., önceki gün babasına işe gittiklerini hatırlatıp eve giren çıkanı geriden takip etmesini istedi. Babası 15-20 dakika sonra oğlunu arayıp eve bir kişinin girdiğini söyledi. Mustafa Ç., hemen Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerini arayıp adresi verdi. Kısa sürede verilen adrese gelen polis ekipleri evin çevresini sardı. Eve girerek odaları bir bir arayan polisler Hüseyin Ç.'yi (29) tuvalette saklanmış vaziyette buldu. Mustafa Ç., polisle birlikte odalara yerleştirdiği gizli kamera görüntülerini incelediğinde Hüseyin Ç.'nin çekmeceleri açıp kapattığını ve odaları karıştırdığını gördü. Hüseyin Ç'nin eve gelen hizmetçinin yeğeni olduğu, yengesini işe getirdiğinde anahtarı nereden aldığını gördüğü ve yengesi temizlik işlerini yapıp evden ayrıldıktan sonra içeri girdiği anlaşıldı. Zanlı gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...