Ve Chelsea şampiyon!

Ve Chelsea şampiyon!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere Premier Lig'de 2014/15 sezonunun şampiyonu Chelsea oldu.

İngiltere Premier Lig'in 35. haftasında Chelsea evinde Crystal Palace ile karşı karşıya geldi. Stamford Brige'de oynanan mücadeleyi 1-0 kazanan Mourinho'nun öğrencileri, şampiyonluğu garantiledi.

Mücadelenin ilk dakikalarında kontrollü bir oyunu tercih eden 'Maviler', devrenin sonlarına doğru ataklarını sıklaştırdı. Son dakikada bir penaltı kazanan Chelsea'de, Hazard yaptığı vuruştan yararlanamadı, ancak dönüşte kafa ile topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinden bırakmayan Chelsea, son dakikalarda Palace'ın yaptığı baskıya da dayandı ve maçtan 1-0 önde ayrıldı.

Bu sonucun ardından puanını 83 yapan Chelsea, bitime 3 hafta kala, tarihindeki 5. şampiyonluğunu ilan etti. Öte yandan Mourinho Londra ekibi ile de 3. kez bu zaferi yakaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...