Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bilic'ten Demba Ba açıklaması!

Bilic'ten Demba Ba açıklaması!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor deplasmanında Demba Ba'yı 11 başlatmama kararını açıkladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Demba Ba'yı Trabzonspor maçının 11'ien yazmamasıyla ilgili konuştu. Bilic, Demba Ba'yı yabancı sınırlaması nedeniyle sahaya süremdiğini açıkladı.

Hırvat teknik adam yaptığı açıklamada "Demba en önemli skorerimiz. O olmadan bu sezon bu noktaya gelemezdik. Bu tercihin en büyük sebebi yabancı sınırlaması. Sağ beklerimiz cezalı ve onları Trabzon'a getiremedik. Opare'ye sağ tarafta şans verdik. Şunu unutmamamk lazım maç 90 dakika. Mustafa da iyi bir form yakaladı" ifadelerini kullandı.

Yanal, Cardozo'yu neden yazmadı?
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Oscar Cardozo'yu Beşiktaş maçında 11'e yazmaması hakkında konuştu. Ersun Yanal, Cardozo'nun rahatsızlığı nedeniyle 11'de olmadığını söyledi.

Yanal yaptığı açıklamada, "Geçirdiği ciddi bir enfeksiyon var. Geçen hafta bizimle beraber olamadı. Bu hafta sadece iki antrenmana çıkabildi. Çok halsiz ve yorgun. Son dakikaya kadar bekledik ve 11'de yazmadık. Her takımda çok oyuncu oynamayacaktır. Beşiktaş da en çok gol atan Demba Ba yok. Kişisel performanslar önemli ama her iki takım için de takım bazlı oyun daha önemli" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...