Drogba'nın keyfine diyecek yok!

Drogba'nın keyfine diyecek yok!

SPOR Haberleri

Chelsea ile 4. şampiyonluğuna uzanan Didier Drogba bir hayli mutlu.

Chelsea'nin şampiyonluğuna kenardan gelerek önemli katkılar veren Didier Drogba, çok mutlu olduğunu söyledi. Chelsea'nin her zaman bir numara olacağını söyleyen Fildişili yıldız, "Benimle ya da bensiz Chelsea her zaman bir numara olacak. Bunun bir parçası olduğum için çok mutluyum ama Chelsea benden çok daha büyük ve her zaman kazanacak." şeklinde konuştu.

Daha önce Chelsea ile kazandığı 3 şampiyonluğun 2'sini Stamford Bridge'te ilan eden Drogba, bu sayıyı bu sezonki şampiyonlukla 3'e çıkardı.

"Şmapiyonluğu 3. kez burada garantiliyoruz ve inanılmaz mutluyum." diyen tecrübeli yıldız, "Taraftarımız muhteşem. Bilirsiniz, onlar en iyisi" diyerek taraftarına övgü dolu sözler söyledi.

Geleceğine dair soruları yanıtsız bırakan Drogba, "Şu an sadece iyice dinlenip, şampiyonluğu doyasıya kutlamak istiyorum. Hepsi bu." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...