Bilic'ten Demba Ba itirafı

Bilic'ten Demba Ba itirafı

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Siyah-beyazlı takımın çok iyi oynadığını söyleyen Slaven Bilic, "Oyuncularımı tebrik diyorum. Onlarla gurur duyuyorum. Son iki sezonda oynadığımız en iyi maçtı. Bir planımız ve stratejimiz vardı. Oyuncularım en iyi şekilde kusursuz oynadılar. Daha fazla gol atabilirdik. Olgun bir oyun oynadık" dedi.

"DEMBA BA'YA ŞAPKA ÇIKARTIYORUM"

"Opare sakatlanmasaydı, Demba Ba'yı bu kadar erken oyuna alacak mıydı?" sorusuna cevap veren Bilic, "Plan istediğimiz gibi işledi. Her maç plan vardır ama bunları uygulayan oyunculardır. Bir taraftan da rakip var. İşler iyi gitti. İşler iyi gitmeseydi, başta siz yorumcular eleştirecektiniz. Takım karakterimiz üst seviyedeydi. Demba Ba'yı takdir ediyorum. Attığı gol için değil, onun için bir karar vermemiz gerekiyordu. Yabancı sınırlaması nedeniyle zor bir karar vermek zorunda kaldık. Bu sabah kendisiyle konuştum, ve durumu anlattım. O da bunu profesyonelce kabullendi ve doğru bir tavır gösterdi. Maçtan önce sana "30 dakika ihtiyacımız olacak" dedim. Oyuna girdi ve gerekeni yaptı. Ona şapka çıkarıyorum" açıklamasını yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...