Galatasaray'ın hocası, 'Rakibe nefes aldırmak yok'

Galatasaray'ın hocası, 'Rakibe nefes aldırmak yok'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın hocası, "Sahalarında çok başarılı oynuyorlar. Maç boyu tam saha pres yapmalıyız. İddiaları yok ama onlar için vitrin maçı" dedi

Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Galatasaray, bu akşam deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor deplasmanına kilitlendi. Son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken rakipleri için futbolcularını uyaran Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Akhisar özellikle sahasında oynadığı maçlarda gole kolay ulaşıyor. Bu yüzden çok dikkatli olmalıyız. Maç boyu tam saha pres yaparak onlara nefes aldırmayacağız. Topun hakimi olursak galibiyet konusunda işimiz kolaylaşır" ifadelerini kullandı. nbsp;
İlk maçı kazanmıştı
Sarı-kırmızılıların hocası, Akhisar Belediyespor'un kağıt üzerinde bir hedefi olmadığını da oyuncularına hatırlatarak, "İddiaları yok ama tüm futbolcular için bir vitrin mücadelesi olacak. Canla başla oynayacaklar. Fenerbahçe'yi yenip, Trabzonspor'dan puan aldılar. Dikkatli olmalıyız" ifadelerini kullandı. Bu arada Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, daha önce çalıştırdığı Akhisar Belediyespor'a karşı Galatasaray'ın başında ilk kez deplasman maçına çıkacak. Hamzaoğlu, Galatasaray'ın başındaki ilk lig maçında Akhisar Belediyespor'u Türk Telekom Arena'da ağırlamış ve 12. haftadaki bu müsabakayı sarı-kırmızılı ekip 2-1 kazanmıştı.



AKHİSAR GALATASARAY MAÇI NOTLARI
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.


MUHTEMEL 11
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun bu kritik maça Muslera- Sabri, Semih, Hakan Balta, Telles – Selçuk, Emre Çolak, Bruma – Sneijder, Yasin - Burak 11'iyle çıkması bekleniyor.


CİM BOM'DA 3 EKSİK nbsp;
Galatasaray, Akhisar Belediyespor karşısına 3 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop'un yanı sıra, sarı kart cezalıları Felipe Melo ve Aurelien Chedjou maçta forma giyemeyecek.


6 OYUNCU CEZA SINIRINDA
Sarı-kırmızılı ekipte Akhisar Belediyespor maçı öncesi 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan Fernando Muslera, Alex Telles, Semih Kaya, Yekta Kurtuluş, Olcan Adın ve Umut Bulut yarınki maçta sarı kart görmeleri durumunda, 30. haftadaki Torku Konyaspor maçında cezalı duruma düşecek. Sarı-kırmızılı takımda, sakatlığı nedeniyle yarın forma giyemeyecek Hamit Altıntop da ceza sınırında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...