Liverpool bayernli yıldızın peşinde

Liverpool bayernli yıldızın peşinde

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un Emre Can'ın ardından Bayer Leverkusen'de forma giyen Son Heung-Min'in peşinde olduğu ortaya çıktı.

nbsp;İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un Emre Can'ın ardından Bayer Leverkusen'de forma giyen Son Heung-Min'in peşinde olduğu ortaya çıktı.Teknik direktör Brendan Rodgers'ın ilgilendiği konuşulan Son Heung-Min hakkında, Güney Koreli ismin menajeri Thies Bliemeister önemli açıklamalar yaptı.Hücuma yönelik futbolcunun geleceği hakkında Alman basınına konuşan Thies Bliemeister, "Liverpool scoutlarının, onu izlediğini biliyorum. Onlar, Son Heung-Min'i takımlarında görmek istiyor. Liverpool'un somut ilgisi var. Liverpool ve Tottenham gibi takımlar oldukça cazibeli ama Son'un kendisini Bayer Leverkusen'de geliştirmesi daha doğru bir tercih. Premier Lig bir gün hedef olabilir" dedi.Geleceği sorulan 22 yaşındaki Son Heung-Min ise "Nerede oynadığım umrumda değil. Önemli olan sahada olmam, oynamam. İkinci forvet olarak ya da forvet arkası olarak oynayabiliyorum. Ancak favori pozisyonum yok. Her yerde, her zaman görev yapabilirim" şeklinde konuştu.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...