Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özer'e sosyal medyadan destek yağıyor

Özer'e sosyal medyadan destek yağıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş maçında oyundan alınınca gözyaşlarına hakim olamayan Özer Hurmacı'ya bordo mavili taraftarlar sosyal medyada moral verdi.

Karşılaşmanın 60'ıncı dakikasında oyundan alınan Özer Hurmacı için taraftarlar da bu yüzden teknik direktör Ersun Yanal'a tepki göstermeye başladılar. Oyun alanından çıkıp yedek kulübesine uğramadan soyunma odasına gitmeye başlayan Özer Hurmacı'nın yürürken gözyaşlarına boğulduğu dikkati çekti.

Özer Hurmacı'nın sosyal medya hesabına mesaj bırakan taraftarlar, moral verdiler. Bordo mavili taraftarların Özer Hurmacı'nın sosyal medya hesabına bıraktığı mesajlardan bazıları şöyle:

"Senin gözyaşların bizim gözyaşlarımızdır, kral adam", "Akıttığın her gözyaşın bizim isyanımızdır Trabzon'un çocuğu", "Ruhunu, hırsını tribünden görüyoruz. Akıttığın her gözyaşı bizim bağımız", "Abi sıkma canını, sen bu hırsla devam et biz her zaman arkandayız", "Trabzon'un çocuğu üzülme, bu taraftar arkanda", ''Baştakiler geçici Trabzonspor aşkı baki. Allah emek verenin yanında", ''Gözyaşın şerefimizdir", "Sen ağlarken ben de duygulandım. Trabzonspor taraftarı seninle".

BİR DESTEK DE GÖKDENİZ'DEN

Özer Hurmacı'ya sürpriz bir destek de Rusya'dan geldi. Bordo mavililerin eski futbolcusu olan Rusya'nın Rubin Kazan takımının oyuncusu Gökdeniz Karadeniz, twitterdeki mesajında, "Özer Hurmacı forması için gözyaşı döken ender oyunculardan. Sil gözyaşlarını kardeşim. Bu taraftarın ve takımın senden beklentisi büyük" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...