Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ambulansın da karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü

Ambulansın da karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Yozgat'ın Sorgun İlçesi'nde 3 otomobil ve ambulansın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 17.00 sıralarında Sorgun Mermerler Kavşağı'nda meydana geldi. Yozgat'tan, Saraykent İlçesi'ne hasta götüren 51 yaşındaki İlyas Esmer yönetimindeki 66 DP 273 plakalı ambulans, kavşaktan Cumhuriyet Caddesi'ne dönüş yapan 40 yaşındaki Cemal Yılmaz'ın kullandığı i 66 LN 628 plakalı otomobile yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle ambulans önce devrildi daha sonra park halindeki iki otomobile daha çarparak durabildi. Cemal Yılmaz'ın kullandığı otomobil ise yol kenarındaki bir esnafın dükkanına çarparak durdu.

Kazada, otomobil sürücüsü Cemal Yılmaz olay yerinde hayatını kaybederken, ambulans içerisinde bulunan Ahmet Dinçer (75), Kamer Kaya (83) ve Orhan Kaya (42) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...