Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücret açık artırmaya çıkarıldı. Var mı alan?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücret açık artırmaya çıkarıldı. Var mı alan?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

"Yeni Türkiye için, yeni Anayasa ve başkanlık sistemi için biz artık kararlı bir yoldayız. Ne yapsalar. Ok yaydan çıktı. Hedefine mutlaka ulaşacak"

"Cemaat kisvesindeki bu şer örgütüyle, ihanet çetesiyle tek başımıza mücadele etmek zorunda kaldık. İşte bu çete, medyası ve parası başta olmak üzere tüm gücüyle eski Türkiye koalisyonunun patronluğuna oynuyor"
"Pensilvanya'dan gelen talimatlar, Kandil'den gelen emirler, İstanbul'daki yalıların boğaza bakan salonlarında kotarılan senaryolar bir araya getiriliyor ve yeni Türkiye hedefinin önünü kesecek projelere dönüştürülüyor"

0
Sitene Ekle
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücret açık artırmaya çıkarıldı. Var mı alan?

MARDİN (AA)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yeni Türkiye için, nbsp; yeni Anayasa ve başkanlık sistemi için biz artık kararlı bir yoldayız. Ne nbsp; yapsalar, ne kadar çırpınsalar boş. Ok yaydan çıktı. Hedefine mutlaka ulaşacak" nbsp; dedi.


nbsp; nbsp; nbsp; Erdoğan, Mardin Karayolları Parkı'ndaki toplu açılış töreninde yaptığı nbsp; konuşmada, paralel örgüt ile bölücü örgütün el ele verdiğini belirterek, bunların nbsp; birlikte Türkiye'nin tüm kazanımlarına ve hedeflerine saldırdığını söyledi.

nbsp; nbsp; nbsp; Bu saldırıları birinin silahla ve tehditle, diğerinin ise kumpas ve nbsp; şantajla yaptığını vurgulayan Erdoğan, şöyle konuştu:
nbsp; nbsp; nbsp; "Sadece yurtiçinde değil, yurtdışında da işbirliği halindeler. nbsp; Anamuhalefeti de önlerine kattılar, zücaciye dükkanına girmiş fil misali kırıp nbsp; dökerek gidiyorlar. Bu süreçte paralel yapı gerçek yüzünü, karakterini ve nbsp; niyetini her gün biraz daha açık ediyor. Güneydeki sevdikleri ülkenin çıkarları nbsp; uğruna, Türkiye'ye çelme takmak için 40 yıllık emeklerini, birikimlerini nbsp; harcadılar. Yakayı ele verdiklerinde de 'haram yemedik" diye şova başlıyorlar. nbsp; Halbuki bakıyorsunuz haram ne ki? Soru çalmaktan, şantaja, karanlık nbsp; cinayetlerdeki el izlerinden, ülkenin milli kazanımlarını sabotaja kadar nbsp; yemedikleri halt kalmamış. Sınav sorularını çalmak suretiyle gencecik nbsp; yavrularımızı geleceklerini, umutlarını çalanların ağzına helal sözü hiç nbsp; yakışmıyor. Çete arkadaşlarını yargıdan kaçırmak için yine bir yargı darbesiyle nbsp; toplu firar girişimi başlatanların hak, hukuk gibi sözler ağızlarına asla nbsp; yakışmıyor."
nbsp; nbsp; nbsp; Bir önceki seçim döneminde muhalefet partilerinden birinin nbsp; milletvekili adaylarından bir kısmıyla ilgili kasetler çıktığını anımsatan nbsp; Erdoğan, şunları kaydetti:

nbsp; nbsp; nbsp; "Sonra anlaşıldı ki bu kasetler paralel çetenin muhalefet partilerini nbsp; kendi kontrolüne almak için ucunu gösterdiği şantaj malzemeleriymiş. 17-25 Aralık nbsp; darbe girişimi ve sonrasında bu malzemelerin epeyce işe yaradığını maalesef nbsp; gördük. Cemaat kisvesindeki bu şer örgütüyle ihanet çetesiyle tek başımıza nbsp; mücadele etmek zorunda kaldık. İşte bu çete medyası ve parası başta olmak üzere nbsp; tüm gücüyle eski Türkiye koalisyonun patronluğuna oynuyor. Pensilvanya'dan gelen nbsp; talimatlar, Kandil'den gelen emirler, İstanbul'daki yalıların boğaza bakan nbsp; salonlarında kotarılan senaryolar biraraya getiriliyor ve yeni Türkiye hedefinin nbsp; önünü kesecek projelere dönüştürülüyor."

nbsp; nbsp; nbsp; "Bugüne kadar hamdolsun kimse bizi eğemedi, bundan sonra da eğemez"
nbsp; nbsp; nbsp; Erdoğan, söz konusu kesimlerin Türkiye'nin geldiği yerden rahatsızlık nbsp; duyduğunu belirterek, "2023 yılında 2 trilyon dolar milli geliri sahip, dünyanın nbsp; en gelişmiş 10 ekonomisinden biri haline gelmiş Türkiye bunların en büyük nbsp; korkusu" ifadesini kullandı.

nbsp; nbsp; nbsp; Yeni Türkiye, yeni anayasa ve başkanlık sistemi için kararlı bir yolda nbsp; ilerlediklerini dile getiren Erdoğan, "Ne yapsalar ne kadar çırpınsalar boş. Ok nbsp; yaydan çıktı. Hedefine mutlaka ulaşacak, onlar istese de istemese de ulaşacak" nbsp; dedi.

nbsp; nbsp; nbsp; Meydandakilerin "Dik dur eğilme bu millet seninle" sloganları üzerine nbsp; Erdoğan, "Bundan endişeniz olmasın. Biz Allah'ın huzurunda rükuda eğilmekten nbsp; başka hiçbir makamda eğilmeyiz. Bugüne kadar hamdolsun kimse bizi eğemedi, bundan nbsp; sonra da eğemezler. Bu can bu tende oldukça kararlılıkla bu yolumuzda nbsp; yürüyeceğiz" karşılığını verdi.

nbsp; nbsp; nbsp; "Asgari ücret açık artırmaya çıkarıldı. Var mı alan?"
nbsp; nbsp; nbsp; Meydandakilere birlik ve beraberlik mesajı veren Erdoğan, şu nbsp; değerlendirmede bulundu:
nbsp; nbsp; nbsp; "Yeni Türkiye'nin inşası sürecinde yeni anayasa ve başkanlık nbsp; sisteminin nasıl şekilleneceğini hep birlikte konuşuyoruz, konuşacağız. Muhalefet nbsp; partilerinin böyle bir derdi yok. Onlar şuanda bol bol bakıyorsunuz, asgari ücret nbsp; açık artırmaya çıkarıldı. Var mı alan? Böyle bir şey olur mu? Dün akşam bir nbsp; televizyon kanalında 1998 yılındaki Sosyal Sigortalar Kurumu'nun halini izledim. nbsp; Hali gördünüz değil mi. Ah kardeşlerim! Yanlış iğneden dolayı maalesef kolu nbsp; kesilen yavrularımız, öbür taraftan bakıyorsunuz affedersiniz rahmi aldırılan, nbsp; böbreği aldırılan hanım kardeşimiz. Hep yanlış tedaviler. Öbür tarafta SSK'nın nbsp; genel müdürü orada duruyor. Rahmetli Savaş Ay soruyor, verdiği cevabı gördünüz nbsp; değil mi gülüyor. O hastanelerin kuyruklarında neler çektik neler ama şimdi böyle nbsp; hastaneler var mı?"

nbsp; nbsp; nbsp; Notlar
nbsp; nbsp; nbsp; Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından yapımı tamamlanan eser ve nbsp; yatırımların açılışını kurdele keserek gerçekleştirdi.
nbsp; nbsp; nbsp; Açılış törenine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, oğlu nbsp; Bilal Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet nbsp; Şimşek, Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı, eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, eski nbsp; AB Bakanı Egemen Bağış katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...