Kurtulmuş vaatleri hafif buldu

Kurtulmuş vaatleri hafif buldu

GÜNDEM Haberleri

Kurtulmuş, muhalefet partilerinin seçim vaatlerini dikkatle okuduklarını belirterek, "Biz zaten bunların çoğunu 13 yıldır yapıyoruz" dedi

Katıldığı "Afet Yönetiminde İşbirliği Çalıştayı"nın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kurtulmuş, CHP'nin mazot desteği ile ilgili olarak, "Şu anda Türkiye tarımsal destekler konusunda dünyanın sayılı devletlerinden birisidir. Dolayısıyla muhalefetin 'yapacağız' diye söylediği şeylerin önemli bir kısmı zaten yapılıyor. Daha ileri teklifleri olursa bunları da dinleriz" diye konuştu. Kurtulmuş, çözüm sürecine dair bir soruya ise, "Hangi olumsuzluk, hangi provokasyon olursa olsun, hangi zaman dilimi içinde, hangi zorluklarla karşılaşırsak karşılaşalım, asla bu süreç durmayacaktır, durdurulamayacaktır" dedi. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, bazı uluslararası medya kuruluşlarında Türkiye'nin Nepal'e yaptığı yardımlara değinilmemesine ilişkin de, "Birilerinin bunu görmezlikten gelmeleri, sadece onların körlüğü anlamına gelir, Türkiye'nin arama kurtarma faaliyetlerindeki yetersizliği ya da ilgisizliği anlamına gelmez. Biz kendi işimize bakarız" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...