Dünya Astım Günü için hasta toplantıları

Dünya Astım Günü için hasta toplantıları

SAĞLIK Haberleri

Dr. Bilun Gemicioğlu, 'Astımınızı kontrol altına alabilirsiniz' sloganlarıyla kutlanan 5 Mayıs 2015 Dünya Astım Günü'nün her yerde kutlanacağını belirtti

ZİYNETİ KOCABIYIK
Türk Toraks Derneği GARD Temsilcisi ve Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Bilun Gemicioğlu, nbsp;'Astımınızı kontrol altına alabilirsiniz' ve 'Astım ilaçlarımı doktorumun önerdiği şekilde kullanıyorum, astımdan korkmuyorum' sloganlarıyla kutlanan 5 Mayıs 2015 Dünya Astım Günü ve hafta boyunca, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çeşitli etkinlikler yapılacağını belirtti. Prof. Dr. Gemicioğlu, "Hastalar, hasta yakınları, sağlık çalışanlarının davetli olduğu bu etkinliklerin programı ve tüm detaylar GARD web adresinde, http://gard.org.tr/haberler/94-illere-göre-dünya-astım-günü-etkinlikleri-2015.html linkinde görülebilir" nbsp;dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...