Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul Fatih'te korkutan yangın!

/ Kaynak: İHA
İstanbul Fatih'te korkutan yangın!

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Fatih'te iki katlı ahşap binada yangın çıktı. Yanan evden çıkarılan bir vatandaş, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Yangın, Sümbül Efendi Mahallesi, Hacı Hamza Mektebi Sokak 30 numarada bulunan iki katlı ahşap binada saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Yanan binada oturan Figen Aslan, yangını fark etmesiyle evde bulunan diğer iki kişiyle birlikte kendini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede alevler binayı tamamen sardı.Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede yandaki binalara da sirayet etti. Yan tarafta bulunan binada yaşlı bir kadının yaşadığının öğrenilmesi üzerine itfaiye ve polis ekipleri yaşlı kadının çıkarılması için seferber oldu. Yaklaşık yarım saat yan binanın çelik kapısını kırmak için uğraşan polis ve itfaiye ekipleri içeriye girmeyi başardı. Yoğun dumandan etkilenen ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Emel Çoşkuner (85) isimli yaşlı kadın dışarı çıkarıldı. Durumu ağır olan ve dumandan etkilenen Çoşkuner'e olay yerine gelen ambulans içerisinde kalp masajı yapıldı. Kalbi yeniden çalıştırılan Coşkuner, İstanbul (Samatya) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Hastanede tedavi altına alınan Emel Coşkuner'in sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. İtfaiyenin çalışması sonucu yangın tamamen söndürüldü. Yanan iki katlı bina kullanılamaz hale geldi. Yaşlı kadının çıkartıldığı bitişikteki binada ise maddi hasar meydana geldi. Yanan evin sahibi Figen Aslan ise gözyaşlarına boğuldu. Yetim maaşıyla geçindiğini dile getiren Aslan lavaboya çıktığı sırada yangını fark ettiğini aktardı. Figen Aslan evde suyu akmadığı için yangını söndüremediğini belirtti.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...