Juventus Real Madrid maçı NTV canli izle ( JUVENTUS-REAL M. NTV RADYO DİNLE )

Juventus Real Madrid maçı NTV canli izle ( JUVENTUS-REAL M. NTV RADYO DİNLE )

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta. Juventus Real Madrid maçı şifresiz canlı izle , Juventus Real M. ntv canlı takip, radyo dinle

Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta. Juventus Real Madrid maçı şifresiz kanallar, Juventus Real M. ntv canlı takip, radyo dinle...Juventus, Şampiyonlar Ligi Yarı final ilk maçında sahasında Real Madrid'i konuk edecek. Real Madrid, çeyrek finalde Arda Turan'lı Atletico Madrid ile karşılaşmıştı. Madrid derbisinde Atletico'nun sahasında oynanan ilk maç 0-0 sona ermişti. Rövanş maçında sahasında 1-0'lık galibiyetle gülen Real Madrid yarı finale yükselmişti. Juventus ise sahasında ağırladığı Fransız temsilcisi Monaco'yu ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Rövanşta rakibiyle 0-0 beraber kalan İtalyan temsilcisi yarı final biletini cebine koymuştu.

NTV CANLI İZLE

EFSANELERDEN KARŞILIKLI İNCİLER...
Juventus - Real Madrid karşılaşması; Andrea Pirlo ile Carlo Ancelotti için ayrı bir önem taşıyor. 2001-2009 yılları arasında Milan'da birlikte çalışan ikili kariyerlerinin en başarılı dönemlerini yaşamıştı.
BARCELONA BAYERN MÜNİH KARŞISINDA
Şampiyonlar Ligi yarı finalinin diğer ayağında ise ilk maçta İspanyol temsilcisi Barcelona, 6 Mayıs Çarşamba günü 21:45'te Alman devi Bayern Münih'i konuk edecek.
RÖVANŞ MAÇLARI
Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarında rövanş maçları 12 ve 13 Mayıs'ta oynanacak.
Real Madrid-Juventus rövanş maçı 13 Mayıs Çarşamba günü 21:45'te oynanacak.
Bayern Münih-Barcelona maçı ise 12 Mayıs Salı günü 21:45'te başlayacak.
Juventus Real Madrid maçı NTV canli izle ( JUVENTUS-REAL M. NTV RADYO DİNLE )



Şampiyonlar Ligi'nde yarı finallerin ilk heyecanı, Juventus-Real Madrid maçıyla başlayacak. İtalyan ekibi Juve'nin, kupanın son sahibi İspanyol devi Real'i Torino'da konuk edeceği mücadele 21.45'te NTV'den yayınlanacak. Karşılaşma öncesi ev sahibi, geçtiğimiz hafta İtalya Ligi'nde şampiyon oldu. Devler Ligi'ni en son 1996'da kazanan ve geçen sezon da gruplarda Galatasaray'a son maçta elenerek Avrupa Ligi'nin yolunu tutan Juve'de Pogba, sakatlığı sebebiyle yok. Sahasında Avrupa'da oynadığı son 12 maçın sadece 1'ini kaybeden Siyah-Beyazlılar, zorlu randevuda, kupada 6 golü bulunan Tevez'e güveniyor. nbsp; nbsp;


Bale oynayacak


Konuk ekipte Bale kadrodaki yerini alırken, Benzema ve Modric'in yanı sıra Khedira da, sakatlıkları nedeniyle oynamayacak. Şampiyonlar Ligi'ni 10 kez kazanarak bu alanda rekorun sahibi olan Real'de tüm gözler, Ronaldo'nun üzerinde olacak. Devler Ligi'ndeki son 13 maçında sadece bir kez yenilen Los Galacticos, rakibini daha önce 8 kez devirdi, 1 kez berabere kaldı ve 7 kez de yenildi.
Juventus Real Madrid maçı NTV canli izle ( JUVENTUS-REAL M. NTV RADYO DİNLE )



Muhtemel 11'ler


STAT: Juve Arena
SAAT: 21.45
YAYIN: NTV
HAKEM: Martin Atkinson (İngiltere)
Juventus Real Madrid maçı NTV canli izle ( JUVENTUS-REAL M. NTV RADYO DİNLE )



JUVENTUS: Buffon, Lichsteiner, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Evra, Vidal, Pirlo, Marchisio, Tevez, Llorente - T.D.: Max Allegri
R.MADRID: Casillas, Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo, Ramos, Kroos, James, Bale, Ronaldo, Hernandez - T.D.: Carlo Ancelotti


Benzema, Juventus maçına yetişemedi
Real Madrid'in Fransız futbolcusu Benzema, yarın deplasmanda nbsp;Juventus'a karşı oynanacak maçın kadrosuna alınmadı. UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında yarın nbsp;deplasmanda Juventus ile karşılaşacak Real Madrid'de sakatlığı devam eden Karim nbsp;Benzema, Luka Modric ve Sami Khedira kadroya alınmadı. Real Madrid Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre teknik direktör Carlo nbsp;Ancelotti, Modric, Khedira ve Benzema'ya Juventus maçının 20 kişilik kadrosunda nbsp;yer vermedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...