Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'deki kazalarda 2 ölü, 4 de yaralı var

Mardin'deki kazalarda 2 ölü, 4 de yaralı var

YAŞAM Haberleri

Mardin Nusaybin'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 66 yaşındaki İzzetin Abdo ile 48 yaşındaki Mehmet Haşim Altunkaynak öldü, 4 kişi de yaralandı.

İlk kaza Nusaybin İpekyolu üzerindeki Duruca Mahallesi Mevkii'nde meydana geldi. Ferhat Çetin yönetimindeki 47 DA 864 plakalı otomobil, Şırnak'ın Cizre İlçesi yönünden gelen sürücüsü belirlenemeyen 34 KF 7110 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada araç içerisinde sıkışan yaralılar, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Nusaybin arama ve kurtarma ekipleri ile çevredekilerin yardımı ile çıkarılabildi. Yaralılar, Ferhat Çetin ile aynı araçta bulunan İzzettin Çetin, Abdo Çetin, Rabia Çetin ve Behiye Çetin, 112 acil servis ambulansla Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralı İzzettin Çetin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çetin'in cesedi, otopsi yapılması için hastane morguna kaldırılırken, durumu ağır Behiye Çetin ise, ambulans ile Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayı duyarak acil servise gelen yaralı yakınları üzüntüden sinir krizleri geçirdi. Trafik kazasını duyan Nusaybin Belediye Başkanı Sara Kaya da acil servise gelerek yaralıların durumu hakında bilgi alarak, ağlayan yaralı yakınlarını teselli etmeye çalıştı.
Nusaybin-Midyat karayolunda da Niyazi Küçükaslan yönetimindeki otomobil, İplik Sahası mevkiinde yolun karşısına geçmek isteyen Mehmet Haşim Altunkaynak'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan Altunkaynak, Nusaybin Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Altunkaynak, buradaki ilk müdahalen ardından ambulansla kaldırıldığı Kızıltepe İlçesi'ndeki özel bir hastanede kurtarılamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...