Gökçek, twitter'da taklitini arıyor

/ Kaynak: CHA
- Güncelleme:
Gökçek, twitter'da taklitini arıyor

Politika Haberleri  / CHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'da adına sahte hesap açanların peşine düştü. Gökçek, şahsı bulduğunda da dava açacak.

Her gün kullanıcı sayısı artan facebook ve twitter gibi sosyal paylaşım ağlarındaki sahte isimlerden dertliler arasına, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de katıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal paylaşım ağı twitter'da kendi adıyla aynı olan sahte hesabın peşine düştü. Twitter'daki hesabından, aynı isimle hesap açıldığını fark eden Gökçek, "Sevgili arkadaşlar birisi çıkmış adıma sahte hesap açmış. Ahlaksızca ifadeler kullanıyor. Derhal tespit ettirip ceza davası açtıracağım." ifadelerini kullandı. Sahte hesap açanların aynı Melih ismindeki 'l' harfini büyük 'L' şeklinde yazdığını ve fark edilmediğini belirten Gökçek twitter hesabından, "Bu sahtekarı bulmak benim boynumun borcu. TCK 125 ve 267'den sahtecilik davasından peşindeyim." ifadelerine yer verdi. nbsp;

Politika
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...