HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

HSCB'de Türkiye değerlendirmesi devam ediyor

Kaynak:
HSCB'de Türkiye değerlendirmesi devam ediyor

Ekonomi Haberleri  / 

HSBC CEO`su Gulliver Türkiye`deki faaliyetlerini devam ettirip ettirmemeleri konusunda dikkatli değerlendirmelere devam ettiklerini söyledi.

Avrupa'nın en büyük bankası HSBC'nin vergi öncesi ilk çeyrek karı 7.1 milyar dolar ile beklentiyi aştı. Ekonomistlerin tahmin medyanı 5.8 milyar dolar olmuştu.

HSBC, ilk çeyrekte 5,3 milyar dolar kar elde etti. Geçen yılın aynı döneminde net kar 5,2 milyar dolar olmuştu. İlk çeyrekte gelirler ise geçen yıla göre değişim göstermeyerek 15,9 milyar dolar oldu.

HSBC CEO'su Stuart Gulliver yaptığı açıklamada, Türkiye, Brezilya, Meksika ve ABD'deki varlıklarının faaliyetlerini devam ettirip ettirmemeleri konusunda dikkatli değerlendirmelere devam ettiklerini vurguladı. Daha önce basında yer alan haberlerde HSBC'nin Brezilya ve Türkiye birimleri için alıcı aradığı öne sürülmüştü.

Ekonomi
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...