Çok sayıda kişi zıpladı tribün çöktü, yaralılar var

/ Kaynak: AA
Çok sayıda kişi zıpladı tribün çöktü, yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / AA

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın: "Tribünün çökmesi, dar bir alanda çok sayıda kişinin zıplaması nedeniyle gerçekleşmiş"

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, Efeler ilçesinde Adnan Menderes Stadı yan sahalarında oynanan futbol müsabakası sırasında portatif tribünün çökmesiyle ilgili inceleme başlattıklarını belirterek, "Tribünün çökmesi, dar bir alanda çok sayıda kişinin zıplaması nedeniyle gerçekleşmiş" dedi. Zeynel Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, galvaniz saçtan yapılan portatif tribünlerde hizmete açıldığı 2010 yılında bu yana bir sorun yaşanmadığını belirtti.
Olay üzerine stada giderek incelemelere başladıklarını ve görevli personelle görüştüklerini ifade eden Akın, "Maç esnasında 6 kişilik oturma grubunun olduğu yerde en az 15 kişi toplanmış. Zıplayarak sevinç gösterisi yaparken saç tabakası kıvrılıp civatalar yerlerinden ayrılmış ve çökme meydana gelmiş. Aynı yerde daha kalabalık maçlar oldu ancak böylesi bir olumsuzluk yaşanmadı. Tribünün çökmesi, dar bir alanda çok sayıda kişinin zıplaması nedeniyle gerçekleşmiş" bilgisini aktardı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden talep ettikleri ekibin inceleme yapacağını kaydeden Akın, tribünün çökmesi sırasında yaralanan öğrencileri hastanede ziyaret ettiklerini de sözlerine ekledi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...