Başkan temizlikçi kıyafeti giyip çöp topladı

Başkan temizlikçi kıyafeti giyip çöp topladı

GÜNDEM Haberleri

Ordu'nun Kumru İlçesi Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, beraberinde Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilci ve esnaflarla birlikte çöp topladı

İlçenin en uç noktasından başlayarak bütün sokaklarını dolaşan Başkan Hatipoğlu, 1-7 Mayıs Çevre Temizlik Etkinlikleri kapsamında belediye olarak park, bahçe ve ortak kullanım alanlarında "Temiz Çevrem" Projesi başlattıklarını açıkladı.

Çevre temizliğine dikkat çekmek istediklerini ifade eden Hatipoğlu, "Bilinçsizce çevreye atılan ve sokağa bırakılan çöpler halkımızın sağlığını tehlikeye atıyor. Tüm ilçe halkı bir olup çevre duyarlılığına dikkat çekmek istedik.

Bu bilinci ailemizde, sokaklarımızda, mahallelerimizde, ilçelerimizde ve illerimizde oluşturmalıyız. Çirkinlikleri, sağlıklı ve temiz bir ortama dönüştürmek için el birliği yapmak çok önemli. Bu tüm ilçe halkımıza önemli bir örnek olacaktır. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...