Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sedat Peker bakın nerede görüntülendi!

Sedat Peker bakın nerede görüntülendi!

GÜNDEM Haberleri

3 Mayıs Türklük Günü'nde umre ziyaretinde bulunmak üzere Suudi Arabistana giden Sedat Peker'in fotoğrafları ortaya çıktı.

Sedat Peker, 3 Mayıs Türkçülük Günü'nde umre ziyaretinde bulunmak üzere Suudi Arabistan'a gitti. Peker, umre ziyaretiyle ile ilgili olarak "Umre ziyaretimi 3 Mayıs gününe aldım. Bilge lider Cennetmekan Başbuğ'un 'Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur' öğretisinin halen daha bize rehber olduğunu dosta, düşmana göstermek içindir" dedi.
Sedat Peker bakın nerede görüntülendi!
HELALLİK İSTEDİ

Sosyal medya aracılığıyla sevenlerinden helallik isteyen Peker, şu ifadelere yer verdi: "Sizden helallik almak isterim. Sizler bu satırları okuduğunuz saatlerde ben Umrevazifemi yerine getirmek için yola çıkmış olacağım. Bir sebeple bana hakkınız geçtiyse lütfen hakkınızı helal edin. Eğer benim bir hakkım var ise hakkım sizlere helal olsun."
(Haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...