Balıkesirspor futbolcuları için teklif bekliyor

/ Kaynak: DHA
Balıkesirspor futbolcuları için teklif bekliyor

SPOR Haberleri  / DHA

Antrenmana geç kalan Hasan ve Okan'ı Cihat Arslan'ın raporuyla kadro dışı bırakan yönetim, futbolcularına gelecek teklifler için de kapıyı açtı

"Balıkesirspor'da satılmayacak oyuncu yok" diyen Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, "Bizim istediğimiz bonservis ücreti ödendikten sonra takımdaki her futboluyu satabiliriz" dedi. Okan ile Hasan'ın sezon sonuna kadar kadroda yer almayacaığını tekrar eden Çıkrıkçı, "Bu süreçte takımdan ayrı çalışacaklar. İkisinin de sözleşmesi devam ediyor. Talipleri çıkarsa değerlendirebiliriz. Hocamızın raporu doğrultusunda sezon sonunda afları da gündeme gelebilir" diye konuştu.
BİLETLER SATIŞTA
Balıkesirspor'da cumartesi günü Atatürk Stadı'nda oynanacak İstanbul Başakşehir maçının biletleri satışa çıktı. Daha önceki maçlarda geçerli olan kale arkası 5, misafir 6.5, maraton 20, kapalı 35, VIP tribün 65 TL şeklindeki bilet fiyatlarında indirim yapılmadı.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...